Partizanov vunderkind prelepim golom pokazao talenat, a onda poručio: Još verujem u prolaz u finale Kupa!

Danilo Pantić ne sumnja da će crno - beli u finale Kupa

  • 9

Revanš je zakazan za 9. maj 2018. na stadionu Partizana, a crno-beli imaju dve nedelje da se konsoliduju i pokrenu valjak u drugoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije koja vodi ka osvajanju trofeja, a ujedno i zaborave gorak poraz nanet od ekipe Čukaričkog za krajnji rezultat od 4:2 (2:2)

>>> Epilog hitnog sastanka u Partizanu: Đukić opet preživeo, niko neće u Humsku!

U listu strelaca u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa Srbije upisali su se Bojić 2′, 55′, Kajević 40′ i Mudrinski 90+2′ (Čukarički), Radić (ag) 20′ i Pantić 44′ za Partizan.

- Primili smo previše golova, a to ne sme da nam se dešava -konstatuje strelac gola za Partizan Danilo Pantić i dodaje:

Foto: Marko Jovanović

- Na kraju nismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat, iako smo se vraćali u meč dva puta, ali jednostavno danas nismo mogli da damo toliko golova koliko smo primili. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali šanse su tu da se promašuju takođe. Uveren sam da će biti bolje sledeći put.

Postigao je prelep gol, a ujedno bio na pravom mestu i centrirao za prvo izjednačenje (autogol Sava Radića, lopta ga pogodila u butinu posle kornera).

- Trenutak inspiracije je učinio svoje, a nadam se da će ih biti još koliko u sledećem meču. Drago mi je da igramo sve bolje i presrećan sam jer se naporni rad isplaćuje što me motiviše da dajem više i treniram bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bato

    19. april 2018 | 11:19

    jedan gol i odma vunderkind 100 miliona vredi sada bravo za Ramadani

  • Čika Jova

    19. april 2018 | 12:00

    Dečko vredi, ima talenta, želim da pistigne više od Vidića, Matića... Ali, polako bre. Uradio nešto dobro i vi odmah u reprezentaciju. Ima mnogo reprezentacija da prođe da bi došao do ove za svetsko prvenstvo. Ima boljih, iskusnijih, zaslužnijih, itd. Dete neka uči pa kad uđe da nikad ne izađe iz reprezentacije. Na isti način ga veličanjem oterate u inostranstvo pa izgubimo dragulj. P O L A K O!

  • Vatrogasac73

    19. april 2018 | 10:46

    Veruješ ti sine u Deda Mraza.Odrasti šteta što nemaš ozbiljnog saigrača da pokažeš svoj talenat.Beži odavde dok još možeš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA