≫ 

Partizan gubi titulu, ali Miroslav Đukić je dobio razlog da bude najsrećniji na svetu!

Trener Partizana postao je deda

  • 11

Možda rezultati ne daju povod treneru Partizana Miroslavu Đukiću za previše zadovoljstva u poslednje vreme, ali zbog jedne životno važne stvari ima razloga da bude najsrećniji na svetu - postao je deda.

Portparolka kluba biljana Obradović obnarodovala je na kraju konferencije za medije pred meč sa Radničkim, ujedno i čestitala Đukiću rođenje unuke Danijele.

Đukić je u poslednje vreme označen kao najveći krivac za posrtanja Partizana na oba fronta, zapravo na sva tri računajući eliminaciju od Viktorije Plzenj u 1/16 finala Lige Evrope kada su crno-beli odigrali vrlo bledo i pasivno u revanšu.

Od tada je krenula da se "kruni" forma i u domaćim okvirima, a prednost "večitog rivala" Zvezde samo rasla do najvećih devet razlike posle pobede u derbiju.

Na sve to nadovezao se težak poraz u prvom meču polufinala Kupa od Čukaričkog 4:2, ali svi profesionalni neuspesi barem neko vreme biće u drugom planu kod Đukića koji od sada ispred svog imena nosi prefiks deda.

Pridružujemo se čestitkama na rođenju unuke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    25. april 2018 | 16:27

    Srecno i jos sto godina da treniras partizan :D

  • Гаги

    25. april 2018 | 17:58

    Да је жив и здрав и да навија за Звезду као деда!

  • Grobar

    25. april 2018 | 23:06

    Fudbal na stranu, deda neka je sa srećom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA