Murinju je dosta Pogbe, šalje ga na pozajmicu?! (VIDEO)

Igrač plaćen 105 miliona evra brzo bi mogao da napusti Crvene đavole

  • 1
Pogba će morati mnogo bolje ako želi da zadrži poverenje Posebnog; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nezadovoljan je igrama skupo plaćenog Pola Pogbe pa je jedna od najrealnijih i i te kako mogućih opcija, pozajmica.

>>>Prodaja decenije u Engleskoj: Jokanović se seli na Vembli

Kako prenosi Tutosport, šampion Italije Juventus želi da na pozajmicu vrati francuskog fudbalera Pola Pogbu iz Mančester Junajteda u sledećem prelaznom roku.

Pogba je leta 2016. godine prešao na Old Traford za tada rekordnih 105 miliona evra, ali bi zbog nesuglasica sa menadžerom Žozeom Murinjom mogao ponovo da obuče dres Juventusa.

Junajted je spreman za pregovore, čak je i ispostavio cenu od 160 miliona evra za transfer, ali bi Juventus voleo prvo da Pogbu dovede na pozajmicu.

Interesovanje za Pogbu je pokazao i Pari Sen Žermen, ali će prethodno morati da vidi kako stoji što se tiče pravila finansijskog-fer pleja UEFA.

Da podsetimo, Pogba je karijeru počeo u Junajtedu, ali se dokazao u Juventusu odličnim partijama i za četiri sezone postao jedan od najboljih veznih fudbalera sveta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA