Faul vredan finala LŠ: Da li je Bajern oštećen za penal protiv Reala? (VIDEO)

Madriđani su zahvaljujući udarcu sa bele tačke izbacili Juventus, hoće li sada proći u finale posle nedosuđenog jedanaesterca za Bavarce

  • 5

Jedan, po mnogima pogrešno, dosuđeni penal Realu protiv Juventusa, rastužio je Bufona, Juventus i mnoge prave ljubitelje fudbala širom sveta. Isto bi moglo da se kaže za jedanaesterac koji nije dosuđen na meču koji su u sredu odigrali Bajern Minhen i Real iz Madrida.

>>>Slomio je srce Bufonu i svirao najkontroverzniji penal u istoriji LŠ: Tri nedelje kasnije je progovorio o svemu! (VIDEO)

Naime, samo dan posle prvog polufinalnog meča Lige šampiona koji je Kraljevski klub dobio na gostovanju Bavarcima sa 2:1, podigla se velika prašina oko prekršaja i nedosuđenog penala koji je Karvaljo načinio nad Levandovskim na ivici peterca.

Poljak je krenuo ka golu, dva igrača Madriđana su ga zaustavila, a sudija je odmahnuo rukom i pokazao da je sve regularno.

Da podsetimo, u sličnoj situaciji nalazio se Lukas Vaskez kada je u duelu sa benatiom sudija Majkl Oliver pokazao na belu tačku.

A da li su kriterijumu, u najmanju ruku, drugačiji na ove dve utakmice...procenite sami.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • avga

    26. april 2018 | 21:09

    Jao sad ce svaku sitnicu da traze kao izgovor za pobedu Reala. Ovo je penal A ONO PROTIV JUVENTUSA NIJE?? Hahaha tuga

  • Mbbape

    26. april 2018 | 22:51

    Ma Tole namestio..

  • Johnny Repp

    27. april 2018 | 08:04

    Real je institucija. Sumnjive situacije u šesnaestercu se za njih sviraju, a protiv njih se ne sviraju. Juventus i Bajern su za njih samo kolateralna šteta. Ljubav sudija i Reala datira još iz 60', kada su delioce pravde u svlačionici na Barnabeu pre utakmica čekali zlatni Roleksi, a kasnije je to podignuto na viši nivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA