Milojević uputio jasnu poruku Delijama pred gostovanje Zvezde u Kruševcu!

Trener crveno-belih pozvao navijače da ih podrže protiv Napretka

  • 1

Crvenu zvezdu jedna pobeda deli od nove titule šampiona Srbije, a prvu priliku za to crveno-beli će imati u nedelju u Kruševcu.

Lider Super lige gostuje ekipi Napretka, a trener crveno-belih Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

>>> Delije napunile kante za đubre loptama, onda im je Luka Adžić servirao paklen zadatak! (VIDEO)

- Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u Kruševac i da podrže ove momke, jer su oni to zaslužili. Nastavljamo plej-of, igramo protiv ekipe koja je dobro odigrala kompletno takmičenje do sada i jedine ekipe sa kojom mi imamo negativan skor. U Kruševcu smo izgubili, a na Marakani smo osvojili po bod i probaćemo da to sutra ispravimo. Što se nas tiče pripremamo se kao i za sve utakmice do sada, ambijent u Kruševcu je uvek jako lep, Kruševljani vole svoj klub i svoj grad i oni i zaslužuju Napredak ovakav kakav jeste. Oni su iskusna ekipa, iskusno vođena, jedni su od retkih koji imaju stabilnog finansijera i to se odražava i na njihovu igru – rekao je Milojević.

Vladan Milojević tokom večitog derbija Foto: A. Nalbantjan

Osvrnuo se Milojević i na reči svog kolege Milorada Kosanovića koji sa klupe predvodi Napredak.

- On je zaista iskusan trener, njegove izjave su uvek igra reči. Prošli put je akcenat bacio na pošteno suđenje, ovog puta na to slavlje titule u Beogradu. U svakom slučaju respektujem gospodina Kosanovića i ne bih dalje komentarisao. Nama matematički nedostaje još jedna pobeda, ali ekipa kao što je Crvena zvezda u svakoj utakmici mora da ide na pobedu, da igra dobro, pa čak i u prijateljskom susretu. Daćemo sve od sebe i sutra u Kruševcu, ovo je sport i videćemo kako će se završiti utakmica – poručio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA