≫ 

Tri gola Mesija, tri asistencije Suareza - Barsa je šampion! (VIDEO) (FOTO)

Argentinac briljirao za overu titule Katalonaca na "Riazoru"

  • 0

Lionel Mesi i Barselona proslavili su osvajanje 25. titule prvaka Španije pobedom protiv Deportiva iz La Korunje u gostima rezultatom 4:2, uz tri gola fudbalskog mađinoičara.

Tri kola pre kraja Katalonci imaju 11 bodova više od drugoplasiranog Atletika, pa šampionski šampanjac može već da se otvara.

>>> Mesi se javio pošto je "ispalio" Inijestu, poruka na instagramu koja buja od emocija pokazuje šta misli o legendi Barse (FOTO)

Argentinac je bio nezaustavljiv na "Riazoru", gde se naredne sezone neće gledati elitni fudbal pošto je ovaj poraz označio i definitivan oproštaj ekipe Klarensa Sedorfa od Primere.

Sjajan je u nedleju uveče bio i Luis Suarez koji je kumovao kod sva tri gola Mesija asistencijama.

Foto: Tanjug/Ap

Najpre je odmerenim lob pasom preko odbrane Depora pronašao Argentinca, a ovaj udarcem iz prvog doddira spustio loptu između stative i golmana doaćeg tima, i poduplao prednost posle vođstva u režiji Kutinja.

Ipak, otpisani igrači Deportiva se nisu predavali, Perez u 40. i Čolak u 64. minutu bili su jasan signal Kataloncima da će morati da se "iskidaju" za tri boda u Galiciji.

Nije to bio problem za goste i Mesija kome nikad ne manjka motivacije da iznova potvrđuje klasu.

U roku od dva minuta (82. i 84) Argentinac je rešio pitanje pobednika sa dva gola koja su stigla u koprodukciji sa Suarezom u šesnaestercu Deportiva. Nije bilo odbrane od južnoameričkog specijaliteta, igrači domaćeg tima nemo su pratili savršene kombinacije psole kojih je lopta odsedala u mreži.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA