≫ 

Mesi se javio pošto je "ispalio" Inijestu, poruka na instagramu koja buja od emocija pokazuje šta misli o legendi Barse (FOTO)

Argentinca su porodične stvari sprečile da se pojavi na oproštajnoj konferenciji Inijeste

  • 4

Ikona Barselone Andres Inijesta na kraju sezone napustiće klub posle 22 godine, zbog čega je u petak upriličena konferencija za medije na kojoj je trofejni igrač i jedan od najistaknutijih aktera u periodu najveće dominacije Katalonaca od kada klub postoji, govorio o tom trenutku. 

>>> Srce nas je zabolelo tokom Inijestine oproštajne konferencije u Barsi: Suze same teku, plakali svi u sali (VIDEO)

Inijestu su savladale emocije, plakao je kao dete pred velikim brojem novinara i saigrača među kojima nije bilo dve najveće zvezde tima Lea Mesija i Luisa Suareza.

Odsustvo Argentinca i Urugvajca mnoge je neprijatno iznenadilo, iz kluba nije stiglo objašnjenje za nedolazak Suareza, dok je za Mesija rečeno da je imao porodične obaveze.

U toku dana, Argentinac se oglasio porukom na instagramu koja je bujala od emocija prema dugogodišnjem saigraču, odlazećem Inijesti.

- Andres, hvala ti za sve ove godine u fudbalu. Bila je privilegija uživati uz tobe i doživeti toliko nezaboravnih momenata zajedno. želim ti sve najbolje u novoj etapi tvog života i karijere. Ti si fenomen, na terenu i van njega. Svima ćeš nam nedostajati! - poručio je Mesi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXI

    27. april 2018 | 22:57

    Najveca nepravda da oni koji stvaraju zvezde poput Mesija,i drugih nikad nisu proglasavani fudbalerom godine,a Cavi i Inijesta su stvoriliBarsu onakva kakva jeste ,bez nji dvojice nema tika-taka, bravo legendo,iako sam fan Reala

  • Putin R.S

    28. april 2018 | 00:18

    Toliko on postuje svoje saigrace. I on je sebican kao i Ronaldo. Nikada ranije nije bilo tako ka njih dvojica. Da je barem jedan od njih normalan. Ranije si imao Ronalda, Zidana, Figa, Ronaldinja, Rivalda... i zdravo i postovano rivalstvo, a iva dvojica su prepotentni narcisi.

  • Zvrk

    27. april 2018 | 23:51

    Naročito u Rimu.A ova dvojca isli sa ženama u šoping.Kao porodične'obaveze hahahahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA