Milojević nije hteo da odgovori da li potpisuje novi ugovor, a onda je "otvorio dušu" kada su novinari pomenuli Terzića (VIDEO)

Trener Zvezde nije dao odgovor koji su očekivali navijači Zvezde

  • 12

Iako se tokom dana pojavila informacija da će Vladan Milojević potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom, trener crveno-belih je demantovao da je bilo šta dogovoreno na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Spartaka iz Subotice.

Posle uvodne reči Milojevića, gde je opisao da je Spartak jaka ekipa i njegovom timu neće biti lako jer navijača neće biti na Marakani zbog kazne, usledila su pitanja novinara o novom ugovoru.

Pošto se pojavila informacija da je dogovoreno da se potpiše novi ugovor, i da samo treba da se stavi paraf, Milojević je to demantovao i istakao da tek treba da razgovara sa upravom i da se nada da će odluka biti doneta brzo.

- Nisam razgovarao, razgovaraću narednih dana, ne želim da izbegnem odgovor, ali nije ni po mojoj želji i karakteru da to bude tema broj jedan. Sešću sa upravom, donećemo odluku vrlo brzo, ne mogu ništa da vam detaljnije kažem o tome - kratko je prokomentarisao Milojević.

Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić i Vladan Milojević na potpisivanju ugovora pre godinu dana; Foto: Marko Todorović

Novinari ipak nisu odustali, i pomenuli su mu da je Zvezdan Terzić izjavio da mu je najveća želja da Milojević ostane na klupi Zvezde. Tada se Milojević ipak "otvorio", a njegov odgovor ne može da bude obećavajući za navijače, jer je koristio i izraze "imam porodicu", "moje zvezdaštvo ne bi trebalo da se stavlja na proveru", "nisam tip koji voli populizam"

- Više bih voleo da pričamo o utakmici, ali ajde kada ste pitali, da ne ispadne da izbegavam odgovor. Ja sam veoma studiozam i ima mnogo stvari koje treba da se znaju. Ako ja nešto verujem, onda verujem da ću to da uradim. Nigde nisam ostao da bih ostao, nigde nisam bio, ako sam svestan da neke stvari ne mogu da budu. Ta moja želja i zvezdaštvo nikada nije bila isključena. To ne bi trebalo da se stavlja ni na kakvu proveru, ostao ja ili otišao. A jednog dana ću otići.

- Nisam tip koji voli populizam, da pričam velike reči, neću vam to ni sada reći. U ovoj godini smo zacrtali ciljeve, o kojima smo razgovarali, ostvarili smo ih. Šampionska titula je bila zadatak, dao sam sve od sebe da dođemo do toga.

Velika želja navijača Zvezde je da ostane Milojević; Foto: A. Nalbantjan

- Pričati velike reči, gde ako neko više galami, da se misli da je u pravu, mislim da nije tako. Dokazao sam koliki sam Zvezdaš. Ja sam profesionalac pre svega, imam porodicu iza svega toga, razgovaraćemo i donećemo najbolju moguću odluku što se tiče Crvene zvezde.

Jedno su želje i šta volimo, drugo je realnost. Sve sam ovo nabacao ovako, da se ne hvatate za izvlačenje nekog konteksta. Odrasli smo ljudi i tako dalje. Imaćete i zbog moje Crvene zvezde situaciju da ne dolazimo u cajtnot - zaključio je Milojević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acika

    4. maj 2018 | 13:37

    Ako za sve ovo vreme nije sklopljen dogovor nece ga sklopiti ni zadnji dan. Ja kao partizanovac bih voleo da ostane ali nece.Ako gleda sta je najbolje za zvezdu onda je to da ostane.Ako zelis novi izazov reci brate zelim novi izazov. Nemoj pricati da li ce se poklopiti ambicije kluba sa mojim ........ kad cujem ja imam porodicu isto kao da sam cuo nedostaje mi novca.

  • ja

    4. maj 2018 | 13:13

    Jako bih zeleo da ostane,uradio je mnogo toga u zvezdi i napravio ogroman uspeh. Aliii meni i njegove izjave i gestikulacija i mimika govore da on definitivno ne ostaje.Ocigledno ima tu neceg,bas bih voleo da znam o cemu se radi i zasto posle ovako uspesne sezone i skockanog tima napusta zvezdu

  • Cobi

    4. maj 2018 | 13:34

    Da li su se to Vučela i Terza dogovorili jedne sezone prvak Partizan, druge Zvezda i tako u krug, jel vi to nas pravite idiotima, u poslednjih šest(četiri od kada su njih dvojica u klubovima) sezona bilo je Partizan, Zvezda, Partizan, Zvezda, Partizan, Zvezda, sledeća sezona je red na Partizan, zato je prošle sezone otišao Nikolić, a ove će Milojević...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA