Šta je to Mesi rekao sudiji u tunelu? Ako je ovo istina, onda je morao da dobije crveni karton!

Izgleda da je sudija progledao Argentincu kroz prste

  • 11

Iako smo u nedelju veče videli četiri gola na Nou Kampu, ovaj 238. zvanični El Klasiko između Barselone i Reala ostaće upamćen po spornim sudijskim odlukama.

Uglavnom na štetu Reala čiji igrači nisu zadovoljni konačnim rezultatom (2:2), bez obzira na to što su gubili i imali igrača više celo drugo poluvreme.

Ako je verovati rečima Serhija Ramosa, u drugo poluvreme trebalo je da uđu sa dva igrača više. Tačnije, Lionel Mesi je u tunelu morao da dobije drugi žuti karton.

- Mesi je na poluvremenu vršio pritisak na sudije - rekao je Ramos, a kamere su uhvatile kako Argentinac sudiji Ernandezu govori:

Mesi i Ronaldo tokom El Klasika Foto: Tanjug/AP

- Zasrao si, zasrao si! Poklanjaš im stvari!

Verovatno su se te Mesijeve reči odnosile na crveni karton koji je Roberto dobio u finišu prvog poluvremena, a posle meča se oglasio i tamošnji sudijski ekspert Ituralde Gonzales.

>>> Sukob u tunelu Nou Kampa, pred početak drugog poluvremena El Klasika (VIDEO)

- Ako je ovo rekao, morao je da dobije crveni karton. Nema veze kako se igrač zove, već je imao žuti karton i sudija je morao da ga isključi - jasan je Gonzales.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DAX

    7. maj 2018 | 12:33

    eee upravo zbog toga ne gotivim vise mesija. da je majstor fudbala nije sporno ali vecito prigovara i preti sudijama, kao da je svemocan. previse se uobrazio i zato je ronaldo i tata i mama i keva za ovog malog indijanca

  • pera

    7. maj 2018 | 11:25

    a ceveni za bejla,kad je namerno zgazio umitija...

  • Natasha

    7. maj 2018 | 13:03

    Hahaha bas je messi to reko..ramos jadan si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA