≫ 

Radnički odgovorio Spartaku: Gospodo iz Subotice, i mi hoćemo da Mažić sudi!

Prepucavanja na relaciji Subotica - Niš

  • 2
156. Veciti derbi FK Partizan - Crvena zvezda, Milorad Mažić Foto: A. Nalbantjan

Ako je tokom čitave sezone u srpskom fudbalu bilo elemenata cirkuske predstave, onda i ovaj finiš ne bi trebalo da bude izuzetak.

U glavni ulogama su Spartak iz Subotice i Radnički iz Niša koji u nedelju igraju derbi meč 36. kola Super lige. Meč koji odlučuje o putniku u Evropu.

Subotičani su najpre bili nezadovoljni što se utakmica neće uživo prenositi i najavili su da će iznajmiti kamere kako bi pokrili svaki deo terena u slučaju nečasnih radnji, a zatim su tražili da meč sudi Milorad Mažić.

Nišlijama, naravno, nije drugo trebalo da se oglase.

Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog Foto: Marko Todorović

- Povodom današnjeg saopštenja Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv i pokušaja medijskog spinovanja i stvaranja nepotrebne tenzije pred meč 36. kola Superlige Srbije između Spartaka i Radničkog, Fudbalski klub Radnički je dužan da odgovori, iako se slaže sa glavnom stavkom iz ovog saopštenja – da Milorad Mažić sudi na predstojećoj utakmici.

Fudbalski klub Radnički u nedelju ide u Suboticu da se viteški nadmeće sa Spartakom, da igra fudbal i da pokuša časno da pobedi i na taj način ostvari san svih Nišlija i izbori plasman na međunarodnu scenu. Pošto gospoda iz Spartaka imaju posebnu želju po pitanju glavnog sudije ovog duela, mi im poručujemo da nemamo ništa protiv da pravdu na ovom susretu deli naš najbolji arbitar Milorad Mažić.

Fudbalski klub Radnički ovim putem javno čestita Mažiću na velikom priznanju, jer će 26. maja suditi finale Lige šampiona između madridskog Reala i Liverpula. Fudbalski klub Radnički će poštovati svaku odluku Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kao što je i do sada radio, i neće je komentarisati jer veruje u Fudbalski savez Srbije i njegove organe - stoji u saopštenju Nišlija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O

    9. maj 2018 | 08:29

    Idemo.niiiis

  • Risto

    9. maj 2018 | 18:29

    Čovjek dobar cijeloj Evropi i sudi finale , a našim velikanima i našim pojedinim klubovima nije dobar. Očigledno pojedini naši, pogotovu veliki klubovi misle da su nešto bolji od ostalih Evropskih velikana kao Real, Barsa, Juve , Bajern i drugi. Mora da igraju u vanzemaljskoj ligi koja je bolja i jača od ove Evropske. Neka prvo se vrate i nauče opet RESPEKT prema protivnicima , sudijama, gledaocima kao što su nekad imali davno. Netražite greške u drugima , jer greška šta Vi sami. Radite i igrajte pošteno , pa ćete pobijediti nesamo utakmicu ili prvenstvo-kup, nego nešto još važnije RESPEKT.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA