Đukić najavio promene u timu Partizana za meč protiv Voždovca!

Crno-beli definitivno neće izaći u najjačem sastavu

  • 1

Sama činjenica da je titula izgubljena i da ekipa treba što bolje da se pripremi za finale Kupa, navela je trenera Partizana Miroslava Đukića da za meč protiv Voždovca planira šarenolik sastav.

Sastav koji će činiti igrači koji su tokom sezone imali manju minutažu.

>>> Partizan ne staje: Da li je on napadač od 30 golova o kojem Iliev priča? (VIDEO)

- Ima dosta igrača koji će dobiti šansu protiv Voždovca. Ima dosta povređenih i umornih. Nećemo previše rizikovati i daćemo šansu igračima koji nisu imali veću minutažu. Ovu prvu utakmicu moramo odmoriti malo igrače koji imaju povrede, udarce... U drugoj utakmici ćemo dati minutažu igračima koji će igrati protiv Mladosti iz Lučana. Velika je ovo šansa za igrače koji nisu imali minutažu da dokažu da je trener pogrešio i da im je mesto u ekipi. Imaće priliku da odigraju tešku i dobru utakmicu i da steknu samopouzdanje - rekao je Đukić i dodao:

Miroslav Đukić pred večiti derbi Foto: A. Nalbantjan

- Voždovac je dobra ekipa koja hoće da igra napadački fudbal i da ima posed. Čeka nas težak meč posle teške utakmice koje smo imali protiv Čukaričkog u kupu. Treba se vratii prvenstvenim obavezama i završiti ligu što bolje možemo. Da ostavimo što bolji utisak i pripremimo se za finale Kupa.

Meč između Partizana i Voždovca igra se u nedelju od 19.00 časova na krovu TC ''Stadion''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅*&[]{}()&€$€#

    12. maj 2018 | 14:28

    Коначно ће можда и Сума показати свој раскошни таленат, пимплања и дриблања самог себе, јер су они таквог тражили. Ђуко царе, недај да те покваре. Остани

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA