Ðukić najavio osvajanje Kupa, trener Spartaka priznao zašto nije mogao da parira

  • 6
Miroslav Đukić, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: Nikola Jovanović

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da je ekipa pobedom protiv Spartaka pokazala da raste iz kola u kolo i da spremno dočekuje finale Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana. 

- Ekipa je dominirala. Imali smo kontrolu celu utakmicu. Spremni smo za finale Kupa. Mi iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i dolazimo u finale u dobrom momentu. Partizan želi da osvoji trofej, neće biti lako, ali smo spremni i svesni šta hoćemo u finalu -  rekao je Ðukić medijima posle utakmice. 

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović izjavio je da je Partizan zasluženo pobedio, ali da njegova ekipa i nije mogla više bez nekoliko kljičnih igrača. 

- Zaslužena pobeda. Bili su dominantani. Bez nekoliko ključnih igrača nismo mogli da pariramo ni individualno niti kolektivno. Sasvim realna situacija, mada mislim da su mogli biti i ubedljivi. Očekivali smo da ćemo pružiti jači otpor, ali oni su u usponu forme pred finale - rekao je Gaćinović.

Dan nakon odluke: Saša Ilić ekskluzivno u studiju Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaraDjordje

    17. maj 2018 | 22:53

    "Mi iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje", rece Djuka. E, sada da vas cujem "grobari", jesam li vam lepo govorio da ce Djuka namestiti formu ekipe, jeste da je prvenstvo gotovo, kup necete osvojiti, ali posle toga sledecih mesec dana ima da igrate k'o Barsa, Real i Bajern.

  • Ja...RS

    17. maj 2018 | 23:58

    Spartak kazniti oduzimanjem 3 boda zbog namjestene utakmice i potplacivanja sudije i jos 2 kao sto kaznjeni Zvezda i Partizan

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆⚽%&*[]{}()*&%£×~

    17. maj 2018 | 22:18

    Нек се задовоље сићом како би Ђука остао. Чуј, куп?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA