≫ 

Otkriveno je zbog čega se zapalio Zvezdin autobus! (VIDEO)

Neadekvatna upotreba pirotehnike izazvala je havariju na slavljeničkom autobusu

  • 8

Saobraćajno preduzeće "Lasta" saopštilo je da je autobus koji je izgoreo tokom proslave titule fudbalera Crvene zvezde bio tehnički ispravan a da je požar izazvan upotrebom pirotehničkih sredstava.

>>>Savić i Gobeljić bakljama zadimili celu kafanu: Orilo se "Giška bus zapalio", pevačica u neverici šta se sve naručivalo! (VIDEO)

Na vanrednoj sednici Izvršnog odbora "Laste" utvrdjeno je da je vozilo bilo tehnički ispravno pre i u vreme požara, odnosno da su instalacije bile ispravne, kao i sva dovodna i odvodna creva, a da su fluidi bili na propisanom nivou.

- Veštačenjem je utvrdjeno da je požar izbio ispred prednjeg dela autobusa usled pirotehničkih sredstava sa otvorenim plamenom a ne kao posledica tehničke neispravnosti vozila -  navodi se u saopštenju.

Foto: Milena Đorđević

Rukovodstvo "Laste" je utvrdilo da su sve prateće procedure oko najma autobusa Fudbalskom klubu Crvena zvezda bile ispoštovane i najavilo da će podneti krivične prijave protiv neidentifikovani osoba zbog "uništavanja imovine" tog preduzeća.

Vatrogasci su u subotu kasno uveče na beogradskom trgu Autokomanda ugasili požar u otvorenom autobusu koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde koji su pošli sa stadiona "Rajko Mitić" na proslavu titule šampiona Srbije.

Policija je tim povodom privela 15 osoba kod kojih su pronadjene baklje i pirotehnička sredstva.

VIDEO: Zvezdin autobus izgoreo, igrači iskočili iz buktinje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    21. maj 2018 | 18:01

    Kako baklja moze da zapali ispravan autobus. To je isto kao da kazete metak unistio ispravan tenk. Baklja jednostavno nema tu temperaturu da istopi metal pa da zapali ulje ili gorivo.

  • Dane

    21. maj 2018 | 17:37

    Koliko ja znam nije ni prvi ni poslednji put da se bus zapalio, kao firma propadate, gasite se. Na mnogim mestima ne saobracate po napisanom redu voznje, uglavnom se ne pojavite, a bus je retko koji ispravan. Ne vezano sad za ovo, ne pravdajte se mnogo na ovom jer imate gomilu drugih problema za koje se culo i koji su vas oblatili

  • ЈКЦЗ

    21. maj 2018 | 18:48

    По путу је цурело гориво или уље из буса. Да ли се то дешава исправном аутобусу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA