Partizan gleda kako da se reši Sume, a on dobio poziv u reprezentaciju!

Doskorašnji vezista crno- belih na spisku od 23 imena svoje zemlje, koju sa klupe prtedvodi Belgijanac Pol Put

  • 14

Sejduba Suma nije u Partizanu već neko vreme, tačnije toliko je skrajnut u prvom timu da ponekad smešno izgledaju izgovori zašto nije bio u postavi, protokolu ili uopšte Srbiji, kada ekipa igra (kao nedavno posle meča sa Spartakom). Čak je otišao i u rodnu Gvineju.

>>> Vazura ogorčen zbog informacije da je Stolica novi trener Partizana: Neprijatelji kluba hoće da nas uzdrmaju pred finale Kupa!

U Humskoj više nemaju poverenja, niti strpljenja za Sejdubu Sumu, ali je zato u domovini – Gvineji, vezista crno-belih velika zvezda. Otuda i poziv Sumi u nacionalni tim pomenute zapadnoafričke države za predstojeći prijateljski meč sa Marokom.

Belgijski stručnjak Pol Put, koji sa klupe predvodi Gvineju, uvrstio je ofanzivca Partizana na spisak od 23 fudbalera, na kome nema nijednog fudbalera iz tamošnje domaće lige, već se na njemu nalaze isključivo internacionalci.

Među njima i Sejduba Suma, čiji mizeran status u Partizanu ovog proleća očigledno nije uticao na izbor selektora Puta. Belgijanac verovatno nema puno izbora, što se ne može reći za crno-bele, koji će na leto tražiti i najmanju mogućnost da se reše fudbalera njegovog ugovora, jer papreno košta, a nije opravdao očekivanja.

Sve može sa loptom, ali ga mrzelo da pokaže u Partizanu: Sejduba Suma Foto: A. Nalbantjan

Klub iz Humske je pre godinu dana uložio u Sumu 1.600.000 evra, koliko je iznosilo obeštećenje Slovanu i još 252.000 evra za proviziju agentu, koji je posredovao u transferu. Dakle, ukupno 1.852.000 evra za ceo transfer, kome treba dodati i platu fudbalera od 46.000 evra na mesečnom nivou (plus bonusi za učinak).

Za uzvrat su dobili nezainteresovanog, često povređenog, ali i asocijalnog fudbalera, kome sada žele da vide leđa i čekaju ponudu po principu “daj šta daš”. Pa ko se upeca…

Nije naravno isključeno da dođe i do sporazumnog raskida ugovora, ali je u to teško poverovati, jer je i Suma svestan da mu je “upala kašika u med” i da novac, koji ima u Partizanu - teško da može da dobije u nekoj drugoj sredini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šok

    22. maj 2018 | 12:41

    Neka ga isplate zajedno Ilijev i Vazura.Ko vam uvali ovo smeće od igrača!? A i kanarinac Ožegović nije ništa bolji.

  • Ckalja

    22. maj 2018 | 12:31

    Suma Sumaru BOMBA!!! Buahahaha 😂

  • Y

    22. maj 2018 | 17:18

    Nije Suma uopste los, losa nam cela ekipa a ne Suma. On kad bi imao jos igraca sa sobom i on bi bio masina. Bice nam zao i trazicemo Sumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA