Partizan duplirao premiju za osvajanje Kupa: 10.000 evra igračima za trofej!

Čelnike kluba je plasman u finale inspirisao da dupliraju premije i na taj način dodatno motivišu tim da spasi sezonu

  • 44

Malo je nedostajalo da Partizan ove sezone ostane bez trofeja, jer je tim odavno ispao iz šampionske trke, a na ivici ambisa je bio i u polufinalu Kupa Srbije, kada se pored Čukaričkog, u dva meča, provukao kroz iglene uši. Upravo je revanš duel sa “brđanima” bio inicijalna kapisla i za čelnike kluba iz Humske, koji su, inspirisani velikom pobedom, rešili da dodatno motivišu prvotimce tako što će da im dupliraju premije za današnje veliko finale sa Mladošću iz Lučana.

>>> Partizan završio transfer ubojitog napadača: Nikolić u Humskoj do 2021.

Na konto toga, igračima crno-belih je za osvajanje trofeja obećano okruglo – 10.000 evra, saznaje Telegraf.rs.

Naime, prvotimcima je do sada, po slovu ugovora, bila garantovana premija od 5.000 evra, ukoliko osvoje drugi najvažniji trofej u srpskom fudbalu. Trofej, koji je na početku sezone bio postavljen tek kao treći prioritet, iza titule šampiona i što boljeg rezultata u Evropi.

Foto: MN Press

No, kako je završnica sezone pretila da se, gledajući i igre u Ligi Evrope, pretvori iz solidne u katastrofalnu, samim tim izazove i neke veće potrese od pukog rezultatskog posrtanja, Uprava kluba iz Humske je donela odluku da “podeblja” cifre. Nedugo posle eliminacije tima sa Banovog brda, fudbalerima je predočeno da će inkasirati dupli novac ukoliko osvoje pomenuto takmičenje.

Naravno, neće kompletan igrački kadar dobiti svih 10.000 evra, već je nagrada biti podeljena proporcionalno. Dakle, fudbaleri koji su tokom takmičenja u Kupu Srbije proveli najviše minuta na terenu, samim tim izneli i najveći teret do finala, dobiće celokupan iznos.

Saša Ilić juri svoj 17. trofej sa Partizanom Foto: Marko Todorović

Igračima, koji su, pak, na terenu proveli nešto manje vremena, pripašće i nešto manji deo “kolača”, u zavisnosti od minutaže. Sve je to, naravno, propisano klupskim pravilnikom o nagradama, u kome se samo u izuzetnim slučajevima, kao što je trenutno spasavanje sezone u Humskoj, improvizuju dodatne premije poput pomenute za današnje finale.

Bilo kako bilo, fudbaleri Partizana će danas imati motiv više da osvoje trofej u meču protiv Mladosti, jer zahvaljujući tome imaju priliku i da prilično “osveže” bankovne račune.

VIDEO: Intervju sa Sašom Ilićem o ostanku u Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šok

    23. maj 2018 | 09:25

    Kome bre da date tolike pare!? Ovim krševima i smeću od igrača!?

  • Поп

    23. maj 2018 | 10:56

    Државни банкомат! Јбт

  • ⭐⭐⭐

    23. maj 2018 | 13:54

    Ko kaže da će da osvoje? Zaslužili su momci,kvalitetan je to tim buhhhahahahaahah hahahahahshsh 😂😂😂😂 Đuki novi ugovor pod hitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA