Đukić blistao od sreće posle osvajanja Kupa: Ovo je bila vrhunska sezona za Partizan!

Trener crno-belih bio je prezadovoljan posle prvog trofeja u trenerskoj karijeri

  • 30

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup Srbije u fudbalu pobedom protiv Mladosti iz Lučana od 2:1 u Surdulici i može se reći da su "spasili" sezonu u kojoj su ostali bez titule sa debelim minusom u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ovaj pehar najviše će značiti aktuelnom treneru Miroslavu Đukiću, koji je bio pod strahovitim pritiskom tokom čitave sezone, ali i pred finale Kupa kada su ga pojedini mediji već "smenili".

Ovo je njemu bio prvi trofej u trenerskoj karijeri i nema sumnje da će mu značiti na polju samopouzdanja, ali i pregovorima sa upravom po završetku sezone kada je u pitanju eventualni nastavak saradnje.

>>> Kimijeva ekipa morbidno isprozivala Zvezdu zbog paljenja autobusa i prisvajanja 29. titule (VIDEO)

>>> "Ooo, al' gi opali s letvu"! Pojavio se najduži video tuče Grobara, ali komentari snimatelja su totalno ludilo (VIDEO)

- Bila je ovo utakmica koju ste u najavi okarakterisali kao onu koja će podeliti Partizanovu sezonu na neuspešnu i uspešnu - počela je novinarka, ali se odmah uključio Đukić.

- Vrhunsku - kratko je izjavio, a zatim i dao prve utiske posle pobede protiv Mladosti.

- Normalno da ima i padova i uspona tokom sezone, ali najdraže mi je zbog igrača, jer znam koliko su se mučlili i trudili, da sve ispadne ovako. Ekipi ne mogu da zamerim ništa, ovo je bila vrhunska sezona, koja je završena na najbolji mogući način - završio je Miroslav Đukić, koji je bio vidno raspoložen, a zatim je napravio i manju šalu na račun novinarke dok se odjavljivala iz prenosa.

- Zvučiš kao da se opraštaš od mene - prokomentarisao je trener Partizana, koji ima još godinu dana ugovora sa crno-belima, ali pitanje je da li će se saradnja nastaviti i o tome će uprava crno-belih odlučivati narednih dana.

Novinarka je ipak rekla da je to bila samo odjava od aktuelne sezone i da nije u pitanju bio on.

VIDEO: Tuča Grobara na autoputu uz lude komentare snimatelja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA