≫ 

Partizan našao Stojkovićevog naslednika: Crno-beli u trci sa stranim klubovima za gorostasnog golmana! (VIDEO)

Ukoliko Vladimir Stojković napusti klub, mladi čuvar mreže bi odmah dobio priliku da se bori za mesto u timu, a u suprotnom bi se posle potpisa vratio u Surdulicu na pozajmicu i čekao šansu za šest meseci

  • 9

Ukoliko Vladimir Stojković u predstojećem prelaznom roku napusti Partizan, a sve vodi ka tome, s obzirom na činjenicu da za iskusnog čuvara mreže postoje interesovanja sa nekoliko strana, crno-beli razmišljaju unapred i već su počeli da traže alternativu na golu.

Klub iz Humske je kao potencijalno pojačanje “tipovao” golmana Radnika – Nikolu Vasiljevića (21), koji je u proteklih nekoliko meseci “eksplodirao” u timu iz Surdulice, saznaje Telegraf.rs.

Čelnici dva kluba su već započeli pregovore, a Partizan pokušava da “kapariše” Vasiljevića pre nego što bude prodat u inostrantvo, pošto za njega već postoje neke ponude.

Stupili smo u kontakt sa dvometrašem iz Niša, na privremenom radu u Surdulici, koji potvrđuje kontakt Radnika i osvajača Kupa Srbije.

- Istina je, postoji neka priča sa Partizanom, ali ne mogu ništa precizno da vam kažem, jer se razgovori vode na nivou klub-klub i sve će od toga da zavisi – kaže Nikola Vasiljević za naš portal.

Hoće li grb Radnika zameniti Partizanovim? Foto: MN Press

- Ako se Radnik i Partizan dogovore, nemam ništa protiv da obučem crno-beli dres.

Brine li vas činjenica da bi konkurencija mogao da bude najbolji srpski čuvar mreže Vladimir Stojković, ukoliko se njegov transfer u inostranstvo ipak ne dogodi?

- Kada je Stojković nekome konkurencija, to je svakako situacija za veliku brigu. Ali, mislim da postoji i “plan B”, ukoliko on ovoga leta ne realizuje transfer u inostranstvo. U tom slučaju bih potpisao za Partizan i vratio se u Radnik na pozajmicu. Ali, hajde da ne govorimo o tome “šta bi bilo – kad bi bilo”, pošto još ništa nije gotovo. Pregovori se još vode, pa ćemo da vidimo šta će iz svega toga da se izrodi.

Postoje li zaista i ponude iz inostranstva?

- Da, postoje nekakvi kontakti, ali sam sve to prepustio ljudima iz Radnika, kako u vezi sa Partizanom, tako i sa drugim opcijama. Sve ću da radim u dogovoru sa klubom, gledaćemo da na kraju svi budu zadovoljni.

Stojković će tek izvagati sa novim ponudama Foto: MNPress

Nemate ništa protiv prelaska u Partizan?

- Daleko od toga, tako nešto se ne dovodi u pitanje. Iskren da budem, voleo bih da, ako dođem u Partizan, odmah dobijem priliku da se borim za mesto među stativama, bez pozajmice. Opet, sa druge strane sam realan i svestan da bi ostanak Stojkovića u Humskoj bio Sizifov posao za mene. Tada bi možda inostranstvo bilo bolje rešenje. Ali, o tom – potom, ništa još nije zaključeno, još sam igrač Radnika i tako ću se ponašati, dok mi iz Uprave kluba ne kažu suprotno – jasan je Nikola Vasiljević.

POČEO U NIŠU, ZABLISTAO U SURDULICI

Nikola Vasiljević je rođen 24. juna 1996. godine u Nišu, gde je u redovima Radničkog i počeo da se bavi fudbalom. Ipak, još u mlađim selekcijama je prešao u Slobodu iz Užica, u kojoj je 2013. godine postao prvotimac.

Kako ni tamo nije dobio priliku da se pokaže, vratio se potom ponovo u Radnički, ali ni tada nije bilo sreće, pa se obreo u Radniku i naoružao strpljenjem.

U Surdulici je u poslednjih nekoliko meseci dobio pravu šansu i ubrzo skrenuo pažnju na sebe, pa su čelnici kluba u martu potpisali novi, trogodišnji ugovor sa Nikolom.

Pozivan je svojevremeno i u kadetsku i omladinsku selekciju Srbije, a karakteriše ga činjenica da je visok čak dva metra i jedan centimetar.

VIDEO: Stojković predvodio slavlje u Surdulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    26. maj 2018 | 17:57

    Nece Stojke nigde iz Institucije to malo samo pali male komsije najvaznije je da ce golman PARTIZANA braniti boje Srbije na SP u Rusiji, komsijama je tesko ali jedan je STOJKE.

  • Ivan

    26. maj 2018 | 18:12

    Aca Jovanovic iz Arhusa. Mlad a sjajan golman.

  • Apatinac

    26. maj 2018 | 14:19

    Niko kao Stojke, nit Partizan moze naci boljeg niti Stojke bolji klub u koji bi otisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA