≫ 

Njih sedmorica su glavni favoriti da osvoje Zlatnu kopačku na Mundijalu!

Ko će biti najbolji strelac SP u Rusiji?

  • 3

Početak Svetskog prvenstva se polako približava, a pored želje da u jednom trenutku saznamo ko će biti šampion tu je i ona vezana za to ko će biti najbolji strelac Mundijala!

Na prethodnom u Brazilu Zlatnu kopačku osvojio je Kolumbijac Džejms Rodrigez, dok su se za ovo u Rusiji već pojavili glavni favoriti.

Predvode ih Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi koji su imali sjajnu golgetersku sezonu iza sebe.

Argentinac je het-trikom u prijateljskom meču najavio ono što se šuška već duže vreme - da će učiniti sve da se napokon dokopa neke titule sa reprezentacijom!

Ronaldo je, s druge strane, ponovo osvojio Ligu šampiona, aktuelni je prvak Evrope sa Portugalijom, ali njegova glad za golovima i uspehom nikada ne jenjava.

Ronaldo u prodoru tokom prijateljskog meča između Portugalije i Egipta Melanie Duchene

Hari Kejn, Mohamed Salah i Nejmar su možda i veći favoriti od Mesija i Ronalda, ali dvojica najboljih fudbalera u svakoj priči imaju prednost.

Kejn je dobio i kapitensku traku reprezentacije Engleske, sezonu je završio na drugom mestu liste strelaca i od njega se očekuje da napokon odvede Gordi albion u završnicu.

O Salahu nećemo previše trošiti reči, pošto je iza sebe imao golgetersku sezonu iz snova. Bitno je smao da li će se na vreme oporaviti od povrede. Prve procene se da će propustiti prvi meč u grupi, ali da će za naredna dva biti spreman.

Salah slavi plasman Egipta na SP Foto: Tanjug/AP

Antoan Grizman i Timo Verner su ''favoriti iz senke'', baš kao i njihove reprezentacije Francuska i Nemačka.

Napadač Atletika je u sjajnoj formi što je potvrdio u finišu sezone, dok je Verner okarakterisan kao ''tajno oružje'' Nemaca na Mundijalu.

VIDEO Ronaldo voli decu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    30. maj 2018 | 11:17

    Na SP nema pravila za najboljeg stijelca, i to je dobro! Uvjek neko iznenađenje,koje se zatim proda za velike pare i ništa od njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA