≫ 

Sergeja najavljuju kao zvezdu Mundijala: Ugledni fudbalski list odabrao 10 fudbalera koji će zablistati u Rusiji

Naš as je u konkurenciji 10 najvećih talenata kojima bi cena mogla vrtoglavo da poraste posle Svetskog prvenstva

  • 0

Ugledni engleski fudbalski magazin For For Two (4-4-2), napravio je listu Top 10 fudbalera koji bi mogli da postanu prave zvezde nakon Svetskog prvenstva u Rusiji. Među njima je i jedan srpski fudbaler - Sergej Milinković Savić, za koga veruju da će mu cena vrtoglavo porasti ukoliko bude igrao na Mundijalu.

>>> Koji srpski fudbaleri su pokazali tetovaže na listu noge? Dve su brutalne, a jedna pretužna, za tragično nastradalu drugaricu (VIDEO)

- Neverovatno je da je selektor Srbije Slavoljub Muslin odlučio da ignoriše visokog vezistu Lacija tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to je jedan od glavnih razloga njegove kontroverzne smene. Sada kada Srbi imaju na klupi neiskusnog selektora Mladena Krstajića, SMS - kako zovu Sergeja, biće siguran starter u Rusiji, s pravom.

>>> Svi su blenuli u seksi ženu Peđe Mijatovića na svadbi Piksijeve ćerke: A tek kada joj vidite fotke u kupaćem... (FOTO)

Sergej Milinković Savić će biti jedna od uzdanica Srbije na Mundijalu; Foto: ATA Images

Njegova sezona u Seriji A je bila fenomenalna, ne samo zato što je postigao 11 golova, već i zbog sveobuhvatnog doprinosa timu. Fizički jak i briljantan u vazduhz, Milinković Savić je takođe elegantan u posedu, postavlja tempom i može se pohvaliti sjajnim asortimanom dodavanja. Najbolji klubovi, uključujući Real Madrid i Barselonu, zainteresovani su da ga dovedu, a njegova cena će biti još veća ako nastupi u Rusiji - navodi se u tekstu.

VIDEO: Sergej Milinković Savić na treningu reprezentacije

Pored Sergeja, na listi su Alireza Jahanbaš iz Irana (24), Roman Zobnin (Rusija), Lukas Toreira (Urugvaj), Pjotr Zjelinski (Poljska), Musa Konate (Senegal), Hakim Zijeh (Maroko), Pione Sisto (Danska), Viktor Klason (Švedska) i Migel Trauko (Peru)

VIDEO: Adem Ljajić pred Mundijal o tome da li fudbalere nacija i sada zove splavarima i manekenima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA