Trener omladinaca Zvezde se pita pred derbi: Da li je Partizan vratio igrače sa odmora zbog sebe ili Brodarca?

Milan Lešnjak, ipak, ističe da ne želi da ulazi u te stvari i dodaje da mu nije jasno zašto se toliko skrenula pažnja na omladinski derbi

  • 8

Iako je Super liga Srbije završena, a Svetsko prvenstvo još nije počelo, daleko od toga da u srpskom fudbalu nema tenzija.

Jer, u subotu se odlučuje omladinski šampion Srbije! U subotu se igra večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde kojoj je trijumf neophodan da odbrani prvo mesto. Možda i ne, ali to su već kombinacije..

Ukratko, Zvezda ima dva boda više od Brodarca koji gostuje Čukaričkom. Identičan broj bodova znači da će Brodarac odbraniti titulu, tako da crveno-beli morajud a idu na pobedu protiv vršnjaka iz Partizana.

Omladinci Zvezde slave pobedu na jednom od prethodnih mečeva Foto: youtube.com/FK Crvena zvezda

- Jeste poslednja utakmica, jeste derbi, ali joj prilazimo kao i svakoj do sada. Za nas su sve utakmice ovog proleća, ali i tokom sezone bile derbi. Nadam se da će momci imati pristup kao i na prethodnim utakmicama i da će za to biti nagrađeni dobrim rezultatom. Čujemo da je Partizan vratio neke prvotimce sa odmora jer im je jako bitno da pobede, ne znam iz kog razloga, da li zbog sebe ili Brodarca, neću da ulazim u to. Ipak, nas to ne remeti, spremamo se kao i za svaki drugi meč. Za mene su ovi momci uradili fantastičan posao do sada, pokazali su odličan fudbal, imamo neverovatnu gol razliku, neviđenu na omladisnkim terenima. Ispunili su sva moja očekivanja i iz nedelje u nedelju svi su mogli da vide da Zvezda ima sjajnu perspektivu u njima - rekao je trener Milan Lešnjak i dodao:

- Ja se nadam da će moji igrači opet dati svoj maksimum, iako se oko utakmice stvara velika tenzija, ne sećam se da je neki meč omladinske lige bio meč viskog rizika ili šta su već od ovog napravili. Mi igramo konstantno svaku utakmicu, na najvišem nivou, a to što se sad digla tolika prašina ne znam kako da prokomentarišem. Ovako nešto se viđa samo u plej-ofu Superlige kada je borba za titulu seniora. Ali eto, verovatno su neke druge stvari skrenule pažnju da bude ovoliko interesovanje za predstojeći derbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    1. jun 2018 | 00:03

    Kakve veze ima? Momci su su godistem omladinci i imaju puno pravo da igraju, to se ne tice vas iz CZ. Derbi je uvek vise od igre, rivalstvo je veliko, pobedite nas na terenu i cestitam vam titulu, a ako to ne mozete, cestitam Brodarcu titulu.

  • lik

    1. jun 2018 | 00:19

    Razbijte ih cigani moji...i nije bitno ko daje gol i nije bitno ko je mvp samo brodaraaac neka drhtiii...olee partizaan, na trećem mestuu svaki daaan ole Zvezdo šampiooone olee

  • Mickey

    31. maj 2018 | 23:15

    Pobedite ih pa neka vracaju i Sasu Ilica ako hoce!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA