≫ 

Sa Mundijala u Sevilju: Reprezentativac Srbije pred transferom karijere!

Odbrane Dmitrovića u Primeri nisu prošle nezapaženo

  • 12

Marko Dmitrović, reprezentativni golman Srbije, nalazi se pred transferom karijere!

Čuvar mreže španskog Eibara, prema navodima tamošnjih medija, velika je želja Sevilje koja će ovog leta ostati bez Serhija Rika.

Dmitrović je imao sjajnu sezonu u Eibaru i proglašen je za najboljeg igrača tog tima u sezoni.

Dmitrović u društvu Stojkovića na treningu reprezentacije Foto: MN Press

Zato i nije bilo iznenađenje kada je u međuvrmeenu ''istisnuo'' Aleksandra Jovanovića iz te srpske golmanske trojke u reprezenjtaciji koja je išla na Svetsko prvenstvo.

Međutim, Dmitrović ima velikog suparnika u vidu Alfonsa Areole. Ipak, golman PSŽ-a košta 35 miliona i malo je verovatno da će Sevilaj toliko hteti da plati.

Dmitrović, s druge strane, košta osam miliona, iako je u Eibar stigao za samo 700.000 evra.

(Telegraf.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne razumem

    3. jul 2018 | 00:22

    Pa zašto nije branio. Zašto brani uvek Stojković. Možda zato što nema iskustva. Pa kad će da stekne u kvalifikacijama. I onda se ne plasiramo na ep ili SP i karijera mu prošla. Neee razumem. Onaj Stojković ima refleks kao moj sin od 7 godina. Protiv Brazila ko muva bez glave na 1:0 sa 35 godina. Trebao je neko mlađi da brani što se neplasi da udje u duel a ne da žmuri kao stojke. Posle one utakmice protiv Slovenije kad primio gol od skoro 50metara njega trebalo da se mane više od repku. Kad nisi u stanju da branis i nemaš kvalitet možda za našu ligu je ok ali za ostale ne to je i pokazao u inostranstvu. Ovaj Krstajić pustio protiv Brazila da igraju u odbrani 2 ne iskusne pa što nebi i golmana već kad rizikujes isto bi bilo možda ma sigurno bolje

  • ns

    3. jul 2018 | 00:11

    Eto ko je nama bio na klupi a brani kako vi kažete “sjajni” Stojković koji može da brani samo u partizanu i zvezdi

  • Dr.

    3. jul 2018 | 12:45

    Da je dobar Stojković ne bi ga pustili iz Sportinga ! On igra za reprezentaciju samo zato što to traže menadžeri kao i SMS ! Dok oni sastavljaju tim nema nam pomoći ! A Krstajić mu dođe kao pastir ! " Evo ti ovi pa ti vidi šta ćeš "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA