Zvezda potpisala ugovore sa 12 igrača iz omladinske škole!

Crveno-beli gledaju u budućnost

  • 1

Na stadionu „Rajko Mitić“ u ponedeljak, 9. jula, potpisani su profesionalni ugovori sa 12 fudbalera iz Zvezdine omladinske škole.

>>> Pešić pakuje kofere, Zvezda pred velikom zaradom: Ovakva ponuda teško se odbija

Ugovore su potpisali devetorica fudbalera rođenih 2001. godine: Edin Ajdinović, Luka Velikić, Marko Dedijer, NJegoš Kupusović, David Milisavljević, Mirko Milikić, Nikola Savić, Nenad Adžibaba, Borisav Burmaz. Takođe, tu su trojica fudbalera rođenih 2002. godine: Miloš Pantović, Edvin Eleven i Aleksa Matić.

Prvi koji su im čestitali bili su oni koji ih i treniraju. Prvi trener u omladinskoj školi Nikola Jelić rekao je da je ovo veliki dan.

-  Čestitao bih ovim dečacima na potpisivanju profesionalnih ugovora sa fudbalskim klubom. Takođe i vama, roditeljima, kao i trenerima koji svakodnevno rade sa njima i bave se vašom i našom decom.

- Naši dečaci su pre svega odricanjem, radom, ponašanjem došli do dana koji je za sve dečake koji počinju da treniraju fudbal san, a to je da potpišu profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovaj ugovor treba da vam bude podstrek da još više i jače radite kako biste došli do cilja kojem svi stremimo, a to je igra i igrači za prvi tim Crvene zvezde. Želim vam sreće i zdravlja i da što pre budete u prvom timu - reči su Nikole Jelića.

VIDEO: Vladan Milojević analizira Zvezdine pripreme u Austriji

Bratislav Živković je od nedavno trener omladinaca, i takođe je imao šta da kaže Zvezdinim novim profesionalcima.

- Momci, čestitam vam. Takođe i ljudima koji su vas selektirali, doveli, roditeljima koji su ulagali veliki napor u vas. Klubu koji već godinama unazad gaji tu strategiju i ovo forsiranje mladih igrača iz svojih selekcija.

- Ovo je samo obaveza više i podstrek da nastavite ovim putem, a mi smo tu da vam taj put olakšamo radom i pažnjom koju ćemo vam posvetiti. Siguran sam da ćete biti stub prvog tima u narednim godinama - rekao je Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar M

    9. jul 2018 | 20:04

    Lepo od mladi igraca I Zvezde, samo da neodu prerano u inostranstvo, kao neki I sada neigraju ili u nekim nizim ligama igraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA