Saša Lukić napustio Španiju i potpisao novi petogodišnji ugovor!

Nekadašnji vezista Partizana želid a gradi ime u Torinu

  • 2

Mladi srpski fudbalski reprezentativac Saša Lukić definitivno je odlučio da se vrati iz Levantea u Torino i potpisao je novi petogodišnji ugovor sa italijanskim klubom.

Lukić je prošlu sezonu proveo na pozajmicu u Levanteu, ostavio sjajan utisak, Španci su hteli da ga zadrže, ali je na kraju ipak izabrao Torino.

- Zadovoljan sam uslovima koje smo dogovorili i učiniću sve da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate. Mislim da sam u proteklih godinu dana u velikoj meri napredovao, dodatno sazreo i nadam se da ću biti u prilici da sve to pokažem na terenima u Seriji A i svojim igrama donesem dosta radosti navijačima Torina - rekao je Lukić, koji se zahvaljujući igrama u Levanteu našao i na širem spisku selektora Mladena Krstajića za Mundijal u Rusiji.

Nekadašnji fudbaler Partizana iskoristio je priliku da se zahvali ljudima u Levanteu, a posebno treneru Paku Lopezu jer je verovao u njega.

- Tim je krasila sjajna atmosfera, bili smo kao porodica i zato mi je veoma drago da je sezona uspešno završena. Iz Španije nosim veliko iskustvo koje će mi biti dragoceno u nastavku karijere - poručio je Lukić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA