≫ 

Borjan otkrio zašto Zvezda nije pobedila u Letoniji, Žule i Savić imali jasnu poruku pred revanš (VIDEO)

Pogledajte izjave Zvezdinih prvotimaca posle utakmice u Rigi

  • 4

Vujadin Savić, Filip Stojković i Milan Borjan - trojica fudbalera Crvene zvezde koji su se pojavili pred novinarima u Rigi, posle remija crveno-belih protiv Suduve.

Nisu nezadovoljni što Zvezda nije pobedila i veruju u plasman srpskog šampiona u narednu rundu.

- Nismo odigrali onako kako je možda trebalo. Protivnik se dobro branio, a mi nase šanse nismo uspeli da iskoristimo.Ovo nam je prva zvanična utakmica. Tu su bili u maloj prednosti. Ali mi smo igrali dobro na pripremama, želeli smo, trudili se, hteli da pobedimo. Nadam se da ćemo to učiniti u Beogradu - rekao je kapiten Vujadin Savić.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu ispod:

Filip Stojković je dodao:

- Mislim da je ova partija bolja u odnosu na onu pre godinu dana. . U Florijani je bio raspad sistema. Sada je bilo znatno bolje i tako će biti iz utakmice u utakmicu. Imali smo par šansi koje nismo iskoristili. Ušli smo maksimalno u meč, momci su dali sve od sebe. U Beogradu ćemo dati 300 odsto od sebe i mislim da idemo dalje. Nismo izgubili, nismo primili gol. Sada samo treba dobro da treniramo i završimo posao u Beogradu. Pozivam navijače da dođu u velikom broju i da nas podrže. Totalni smo favoriti na našem terenu i ubeđen sam u prolaz - jasan je bio popularni Žule.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu ispod:

Golman Milan Borjan je spasio svoj klub u 86. minutu, kada je odbranio zicer Agireu, a posle utakmice je pokušao da objasni i razloge što Zvezda nije pobedila.

- Mislim da je falila završnica. Imali smo kontrolu lopte, oni su imali samo te neke naše greske.Cela ekipa se branila dobro i čuvala mrežu, ne samo ja. Došli smo na pobedu, ali nam sada ostaje revanš da to uradimo.Bio je suv teren, malo uži. Ima mnogo novih igrača, koji tek trebaju da se uklope. Pokazali smo da smo čvrsti, ali moramo još da se uigramo.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs/D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    11. jul 2018 | 21:26

    Stojkoviću, umesto što trčiš i vučeš novinare za rukav kako bi dao izjavu, bolje bi ti bilo da treniraš centaršut i povratnu loptu... Ali da pogodiš SVOG IGRAČA!!! Da podigneš glavu i POGODIŠ centaršut! Priznaj i sam da se ne sećaš kada si to poslednji put uradio. Sramota za profesionalnog igrača koji je kao neki tamo reprezentativac.

  • @Kiki

    11. jul 2018 | 22:49

    Otputovali sa splavova umorni Isto kao u rusiju Bančenje i fudbal ne ide

  • SrpskiBek

    11. jul 2018 | 23:13

    Zule..naj gori danas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA