Abramovič je već izribao novog trenera Čelsija: Uvedene su dve zabrane koje će mu teško pasti!

Novi trener Čelsija moraće da se odrekne starih navika

  • 0

Mauricio Sari, novi menadžer Čelsija, nije naišao na simpatije vlasnika kluba Romana Abramovića po pitanju svojih starih navika.

Italijan koji je zamenio sunarodnika Antonija Kontea moraće da poštuje "dres kod" i da nosi odelo na utakmicama, iako je do sada praktikovao da vodi meč u trenerci.

Šampion Engleske večeras (03.00) u Čikagu igra prvi meč u sezoni i to s Dortmundom. Kvota na pobedu Mančester Siti je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Dortmund

Uz to, moraće da se odrekne jednog poroka, a to je pušenje u poluvremenu. Jedva se Sari i tokom mečeva suzdržava da ne zapali cigaretu, a ta navika neće moći da se nastavi u svlačionicama Stamford Bridža.

Na promociji se Sari držao pravila, videćemo koliko će izdržati kada krenu mečevi Foto: Tanjug/AP

U Napoliju je često zbog cigareta kažnjavan, pa mu je kasnije obezbeđena posebna prostorija za uživanje u duvanskom dimu.

Moraće da nosi odelo i na konferencijama za medije, jer je poruka Romana Abramoviča jasna: Hoću britanski pristup poslu!

VIDEO - Bez Tompsona i ustaštva: Hrvatska je pre 20 godina medalju slavila potpuno drugačije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA