≫ 

"Naravno da niste zadovoljni rezultatom": Ovako mu je Jovana Guzijan postavila pitanje, a trener Vranjanaca je napravio neprocenjiv izraz lica (VIDEO)

Dragan Antić sa dečački iskrenim osmehom odgovarao posle utakmice na Marakani, dok je Milojević bio suzdržan od prognoze pred utakmicu Zvezde protiv Suduve

  • 4

Crvena zvezda je savladala Dinamo iz Vranja sa 3:0 na otvaranju Superlige Srbije. Reklo bi se da su crveno-beli "s pola gasa" upisali tri boda u prvom kolu šampionata, pošto je Vladan Milojević izveo gotovo rezervni tim na teren od starta, kako bi odmorio igrače za duel protiv Suduve.

Milojević je posle meča istakao da mu je drago zbog igrača koji su izvojevali pobedu, jer su pokazali da opravdano ima veliko poverenje u njih, kao i da se još nije bavio ekipom Suduve, sa kojom Zvezda igra već u utorak u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Radujem se kada daju golove zbog samopouzdanja koje im to daje. Ja treniram s njima svaki dan, znam koliku želju imaju, samo im treba strplenja. Oni su svi dobri igrači, imam veliko poverenje u njih, videli ste da je ovde mnogo dobrih igrača, ovo će za njih da bude podstrek da nastave samo bolje da igraju.

- Nismo se bavili Suduvom, imamo vremena već od subote da pripremimo utakmicu, znaju se naša očekivanja. Pozvao bih i navijače da u što većem broju dođu da nas podrže, treba nam njihova podrška.

Trener Vranjanaca Dragan Antić nije delovao neraspoloženo po završetku meča, o čemu svedoči i njegov izraz lica dok je davao izjavu za kamere Arena sport televizije posle meča.

Već su na društvenim mrežama počele i šale na račun njegovog izraza lica tokom intervjua.

Kada ja ge voditeljka Jovana Guzijan podsetila na njegov duel protiv Zvezde na Marakani iz igračkih dana, ali i istakla da ne može da bude zadovoljan rezultatom, on je s širokim osmehom na licu odgovorio, svestan da su crveno-beli moćniji.

- Zvezda je bolja od nas, mogu i sa drugom ekipom da se bore za titulu. Mi smo kasnije krenuli sa pripremama, bez mnogo igrača, mnogi nisu ni spremni, videlo se to i na Marakani - rekao je Antić.

- Dobri su klinci, svi su mladi, mislim da smo najmlađa ekipa u ligi. Moramo da nastavimo taj trend, jer Dinamo nema para da kupuje skupe igrače i mislim da će biti dobro - poručio je trener Dinama iz Vranja.

VIDEO: Delije odgovorile Hrvatima citatom iz filma "Lepa sela lepo gore"

VIDEO: Na početku želja ista - titula! Koreografija Delija na utakmici sa Dinamom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    20. jul 2018 | 23:35

    Zvezda je rutinski odradila dinamo ali dinamovim momcima sva cast—-dobro dosli u super ligu, uz malo truda ima da bijete partizan ladno!!

  • Mitke

    20. jul 2018 | 22:56

    U Vranje be' nema laganje da se nema,nema se pare.

  • Nk

    21. jul 2018 | 10:53

    Covek igro keca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA