≫ 

Inijesta debitovao u Japanu i odmah pokazao magiju: Stadion se rasplakao kada je utrčao na teren (FOTO)

Legendarni fudbaler Barselone odigrao je poslednjih 30 minuta utakmice na svom debiju u dresu Visel Kobea, koji je poražen od strane Šonan Belmara razultatom 0:3

  • 1

Legenda katalonskog kluba i španske reprezentacije, Andres Inijesta, debitovao je u teškom porazu svog novog kluba, Visel Kobea, na domaćem terenu od strane ekipe šonan Belmara sa 3:0.

>>>Fotka Inijeste pogađa u srce: Bos seo u pola noći na centar Kamp Nou i zaplakao, poslednji put posle 22 godine! (VIDEO)

Inijesta je tako zvanično otpočeo novo poglavlje u svojoj karijeri u zemlji izlazećeg sunca. Nažalost po španskog genija, fudbaleri Visel Kobea su propustili šansu da pobedom učvrste svoju poziciju u vrhu tabele japanskog fudbalskog šampionata.

Ekipa Šonan Belmara je povela u 10. minutu utkamice, kada je Saka glavom postigao efektan pogodak, koji je naterao igrače Kobea da jurišaju na gol gostiju,ne bi li izjednačili rezultat.

Nakon nekoliko propuštenih prilika poluvreme se završilo minimalnim vođstvom Šonana, ne bi li gosti udvostručili prednost posle samo 2 minuta u nastavku meča preko Saita, da bi Kikuči u 74. minutu postavio konačan rezultat posle odličnog kontranapada.

Inijesta je u igru ušao u 58. minutu, prilikom čega se publika rapslakala od uzbuđenja i mašući zastavama Španije pozdravila svog novog ljubimca.

Svaki put kada bi Inijesta dodirnuo loptu navijači bi ludo reagovali na Univeritetskom stadionu u Kobeu.

>>>Srce nas je zabolelo tokom Inijestine oproštajne konferencije u Barsi: Suze same teku, plakali svi u sali (VIDEO)

Međutim, bivši igrač Barselone nije delovao kao da je u punoj formi, ali je ipak u par navrata pokazao kakvoj vrhunskoj klasi igrača pripada. Nekoliko puta je probacio loptu kroz noge igračima protivničke ekipe.

U finišu meča Inijesta je bio u prilici da postigne efektan pogodak, nakon što je levom nogom iz voleja šutirao malo iznad gola Šonana.

Sigurni smo da je samo pitanje trenutka kada će nekadašnja "osmica" Barselone postići svoj prvenac u dresu japanskog kluba.

VIDEO: Delije odgovorile Hrvatima citatom iz filma "Lepa sela lepo gore"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA