Dobre vesti iz Partizana: Ožegović se vratio u normalu, sledi mirovanje

Napadač crno-belih se polako oporavlja od jakog udarca u glavu, kažu poslednje informacije

  • 9

Dobro je, u Partizanu mogu da odahnu - sa Ognjenom Ožegovićem je sve u redu nakon što je napadač doživeo jak udarac u predelu slepoočnice tokom meča sa Radnikom, a potom prevezen u lokalnu bolnicu.

>>> Drama u Surudlici: Ožegović pao u nesvest u 97. minutu, kola Hitne pomoći ulazila na teren (VIDEO)

Nikome na stadionu nije bilo do utakmice dok je Ožegović drugi put legao na zemlju i zatražio pomoć. Sve se to dešavalo nepsoredno po završetku meča, Dr Rosić je učinio sve da olakša Ožegoviću situaciju, priskočili su u pomoć i lekari Radnika, a po odlasku igrača u bolnicu čekale su se vesti.

One su, srećom, pozitivne.

- Prema novim informacijama, snimak je pokazao da nema krvarenja i neuroloških smetnji. Dalja ispitivanja će se vrsiti u Beogradu. Doktor Rosić je potvrdio da je Ognjen na kratko izgubio svest na terenu posle udarca - potvrđeno je utoku večeri iz kluba.

Jasno je da Ožegoviću sledi nekoliko dana pauze, i veliko je pitanje da li će Đukić moći da računa na njega protiv Trakaija u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Pored Ožegovića, u Surdulici se povredio i Zoran Tošić, njemu je stradalo koleno u drugom poluvremenu, a u ponedeljak će biti poznato koliko je ozbiljna situacija sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    23. jul 2018 | 09:59

    Pa on miruje i ovako. 😆

  • N N

    23. jul 2018 | 01:34

    Neigranje ozegovica u cetvrtak daje Partizanu daleko vece sanse sto se Evrope tice. Prestanite vise da ga forsirate stavljanjem u prvu postavu jer zauzima mesto vrhunskim igracima koji zbog njega sede na klupi.

  • Cubaka

    23. jul 2018 | 09:44

    Dobro je da nije nista ozbiljno i da se oporavio, ali ono da se vratio u normalu, to sigurno necemo docekati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA