≫ 

Đukić iz tunela imao poruku za Grobare: Ovo nisu neki indijanci, napravili ste nam negativni ambijent!

Nervozan je bio trener Partizana posle pobede nad Trakaijem od 1:0

  • 30

Partizan je pobedio Trakai sa 1:0 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je Miroslav Đukić teren napustio sa gorkim ukusom u ustima, jer je tokom čitavog meča bio na udaru navijača crno-belih.

Horski se orilo "Đukiću, odlazi" u Humskoj, a najjače je bilo po završetku meča kada je izlazio sa terena.

Posle meča Đukić je vidno nervozan dao izjavu za Arena sport televiziju, gde je bilo očigledno da se obraća navijačima Partizana, koji su, kako kaže, napravili negativnu atmosferu za njegovu ekipu.

- Zaista mogu samo da čestitam ekipi na strpljenju, nije bilo lako igrati u ovakvom ambijentu. Nisu ovo neki indijanci kako mnogi misle. Čekali smo mirno i strpljivo, iskoristili smo šansu i zasluženo pobedili.

VIDEO: Umesto navijačkih pesama, Humskom se ori "Đukiću odlazi" i "Uprava napolje"

 

- Nije sigurno lako, ekipa je uspela da sačuva mir i da strpljivo sačuva pobedu, i rezultat koji nam daje velike šanse da prođemo dalje. U Evropi smo videli da su mnoge utakmice završene 0:0, i pored ovako negativnog ambijenta smo uspeli da pobedimo - poručio je Đukić, koji je zatim dobio pitanje o skandiranju navijača.

- Ja sam radnik Partizana, ja ne donosim odluke, ja samo radim u Partizanu - bio je komentar trenera crno-belih.

VIDEO: Grobari terali Đukića sa klupe skandiranjem sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cex

    27. jul 2018 | 10:13

    Podjednaka krivica je i nasa i njegova. Njegova jer godinu dana ne moze da sastavi ekipu,igraci se vuku po terenu kao bez glave,on nema ideju kako da ih pokrene,zato je trebao da ode na kraju sezone. Mi navijaci se jurimo po tribini ne znajuci kome da se prikljucimo od toliko "frakcija", tako da jos vise zbunimo,ove nase nabedjene fudbalere. Dok se mi ne ujedinimo bice isto i jos gore.

  • Aleksandar

    26. jul 2018 | 23:13

    Ma ne zna se Djukicu koji tim je jači,surdulica ili ovi,derbije si igrao u ova dva meča,strašne ekipe,vrh evropskog fudbala.Kako te vise nije sramota,ODLAZI!!!Idi sada dok još može da se izvuče sezona,a ne posle kad nas već uvališ u sranja.Djukicu odlazi,mislio sam da se razumes nešto,a ti covek nemas blage veze

  • sa

    27. jul 2018 | 08:26

    Covece ti ne zivis u realnosti. Evropa je proslost ove godine, nego daj bre idi i ti i oni koji su te doveli bar da mozemo spasiti prvenstvo. Igru koju ti postavljas je tuzno i mucno gledati. Odlazite bre nije Partizan vasa svojina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA