≫ 

Lalatović pred Zvezdu ima umoran tim: Igramo protiv dobro plaćenih igrača (FOTO)

Nekadašnji igrač i trener najtrofejnijeg srpskog kluba dao izjavu uoči meča njegove ekipe Radničkog iz Niša protiv Crvene zvezde

  • 14

Prvi trener Fudbalskog kluba Radnički iz Niša, Nenad Lalatović, izjavio je da će njegova ekipa, posle teškog gostovanja Makabiju iz Tel Aviva u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dati sve od sebe da napravi dobar rezultat protiv Crvene zvezde, u predstojećoj utakmici domaćeg prvenstva.

- Rekao sam igračima da moraju da veruju u sebe da bi napravili rezultat... Zvezda ima svojih vrlina i mana, imamo ih i mi. Mi ćemo pokušati da se pokažemo u što boljem svetlu, posle ovako teške utakmice, a protiv još jednog odličnog protivnika - izjavio je Lalatović agenciji Beta u Netanji.

>>>Miličić brutalno isprozivao UEFA: To su kretenčine i fašisti, Kosovo je srce Srbije!

Fudbaleri niškog Radničkog igraju u nedelju 29. jula od 19 časova utakmicu drugog kola Super lige Srbije, u Beogradu protiv Crvene zvezde,

- Dva teška gostovanja u samo pet dana, ali ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Biće teško, ali daćemo sve od sebe - dodao je Lalatović.

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od Makabija iz Tel Aviva rezultatm 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

>>>Ispovest Veljka Simića o odlasku iz Zvezde i povratku na Marakanu: Bio sam mlad i ishitren, ali iskupiću se navijačima!

Nišlije iz Izraela kreću u subotu 28. jula u jutarnjim časovima, s tim da će put aerodroma u Tel Avivu krenuti oko tri sata posle ponoći.

- U pola tri ustajemo, u tri krećemo, tri sata ćemo provesti na aerodromu, putovaćemo dva i po sata... To je za ovaj tim, bez tri-četiri standardna igrača mnogo, ali rekao sam im da moraju da veruju u sebe ako žele da naprave rezultat - nastavio je Lalatović.

Popularni Lale se osvrnuo i na aktuelne šampione Srbije u fudbalu, ekipu Crvene zvezde, rekavši da crveno-beli imaju jako kvalitetne igrače.

- To su sve igrači koji imaju visoke plate, gde su plaćena velika obeštećenja... Imaju odličan tim, ali imamo i mi svoje adute. Ja uvek verujem u svoje igrače i uvek pokušavam da iz njih izvučem maksimum - izjavio je Lalatović.

Kako protiv šampiona? Temperamentni Lalatović pred velikim izazovom Foto: MN Press

On je takođe ocenio da Radnički može mnogo u Super ligi ove sezone.

- Imamo u planu da dovedemo još dvojicu igrača i kad nam se ova četiri oporave, mislim da ovaj tim Radničkog može da ima veliku ulogu u srpskom fudbalu i ja sam apsolutno siguran da će Radnički i sledeće sezone igrati Evropu - rekao je trener Radničkog.

>>>Zvezdi i Partizanu određene sudije za evropski revanš sa Litvancima: Jedan je bio na Mundijalu, drugi je obradovao Srbiju

Govoreći o meču u Netanji, Lalatović je naveo da nije "nije štimala uigranost tima".

- Ovaj tim, iskren da budem, nikad nisam izveo ni na treningu, jako je teško Radničkom i meni kao treneru kada ne igraju četiri standardna igrača. To je mnogo i za Mančester, a ne za Radnički. Videlo se kod nekih igrača da prvi put igraju tako veliku utakmicu, videlo se i neiskustvo, plus veliki protivnik, veliko ime - istakao je Lalatović.

Nenad Lalatović na jednom na stadionu Rajko Mitić prošle godine Foto: Marko Todorović

Lalatović je za kraj čestitao Spartaku iz Subotice pobedu nad Spartom iz Praga, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Crvena zvezda i Partizan, to je očekivano... Želeo bih da čestitam Spartaku na fenomenalnom rezultatu koji je postigao i želim im od sveg srca da prodju u narednu rundu - završio je Lalatović.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope portiv izraelskog Makabija je na programu u četvrtak 2. avgusta na stadionu Čair u Nišu sa početkom od 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. jul 2018 | 18:15

    Trener koji nikad nije pobedijo cz!Slucajnos?

  • Caki

    28. jul 2018 | 17:21

    Jao kad pocnu da pricaju ovi treneri kako su svi umorni,od puta u avionu,dodje mi da se roknem.bem ti zivot po deset sati gulim creva ruke ne znam cije su..

  • GP

    28. jul 2018 | 18:20

    Poruci im lepo, kao Antic (Dinamo Vranje) da ne moraju izvoditi prvi tim. I onako ce se igrati sklanjalica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA