Milojević posle Radničkog govorio o Stoiljkoviću, ali i o vaterpolistima Srbije i Olgi Danilović!

Nije trener crveno-belih bio previše pričljiv posle meča sa Nišlijama

  • 6

Crvena zvezda nije blistala, ali je zabeležila pobedu protiv Radničkog iz Niša!

I to je upravo ono što može da raduje trenera crveno-belih Vladana MIlojevića.

- Čestitam ekipi Radničkog na dobroj igri i dobroj utakmici, kao i mojim igračima na pobedi. Za ostale stvari ne znam šta bih rekao. Imamo dosta igrača koji su totalno van ritma, neki igrači dolaze iz povrede, ali imam strpljenja za njih, vredni su momci i zaslužuju da igraju. Složio bih se i sa time da je vreme bilo jako teško za igru, ali jul je mesec, šta da radimo. Dosadašnje temperature su nam i išle na ruku — rekao je Milojević.

Trener Zvezde govorio je i o povratku Stoiljkovića.

Stoijlković u akciji protiv Radničkog Foto: crvenazvezdafk

- Stojiljković dobro radi, omela ga je povreda, i treba mu vreme. Da biste pružili dobre igre, morate da budete dosta dobro pripremljeni, i on mora kroz utakmice da se razigrava. Nije on zaboravio da igra fudbal - rekao je Milojević koji se osvrnuo i na izvanredne sportske rezultate naših sportista prethodnih dana:

>>> Sudija na poluvremenu objašnjavao igračima Radničkog zašto je priznao gol Zvezdi, iako je Rodić bio u ofsajdu (VIDEO)

- Čestitam vaterpolistima na tituli, pokazali su nam kako se bori za svoju zemlju, kao i Olgi Danilović na prvoj tituli, puno mi je srce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA