≫ 

Karte za meč Zvezde u Litvaniji prodaju se čak u 10 gradova!

Organizatori utakmice su otkrili zanimljiv podatak

  • 0

Nema sumnje da je Crvena zvezda jedno od najvećih imena klubova koji su igrali ili koji će igrati na ARVI Areni u Marijampolu, stadionu litvanske Suduve.

Otuda i ne čudi što je interesovanje litvanske publike za revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (19.30, RTS 1, Sport Klub 1) na zavidnom nivou.

Iz tabora organizatora utakmice došla je informacija da na utakmici Suduve i Zvezde sigurno neće biti manje gledalaca od onog broja koji je pratio meč protiv APOEL-a u 1. kolu.

Tada je 3.678 navijača pratilo utakmicu koju je domaći tim dobio rezultatom 3:1, a u Suduvi su ubeđeni da će ta brojka biti veća sada. Verovatno i zbog činjenice da se karte za meč prodaju u čak 10 gradova! 

Stadion Suduve Foto: Telegraf

Osim Marijampola, najveći kontigent ''otišao'' je u Viljnus i Kaunas (10 i 7 odsto od ukupne prodaje). Zatim su ''manji paketi'' prosleđeni u Klaipedu, Alitus, Panevežus, a onda i za Jonavu, Kaišarodus, Kuršenaj i Telšiaj.

Vredi pomenuti i to da navijači Zvezde nisu došli u organizaciji kluba s obzirom na to da je UEFA ''udarila'' zabranu zbog ponašanja Delija u Rigi.

VIDEO: Fudbaleri Zvezde neobičnim plesom proslavili gol Radonjića

 

(Izveštač Telegrafa iz Litvanije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA