≫ 

Utakmica za koju je potpuno svejedno ko će biti u startnih 11 Zvezde protiv Suduve...

Milojević ima toliko jak sastav i dovoljnu zalihu iz prvog meča da može da kombinuje kako god želi

  • 17

Ako bi neki trener poželeo da ispred sebe ima neku bitnu, a istovremeno i laku utakmicu, onda je to ova koju čeka trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića u sredu veče. Utakmica za potvrdu prolaska u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Hteli mi to da priznamo ili ne (Milojević sigurno neće), ali srpski šampion je skoro sigurno završio posao protiv Suduve već u Beogradu.

Zvezda je Beogradu pokazala da je mnogo jača od Suduve, a dvojka u Litvaniji nosi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Suduva - Crvena zvezda

Pobeda od 3:0 je dovoljan zalog za revanš u Marijampolu (19.30 - RTS 1, Sport Klub 1) i prilika da Milojević napokon malo ''promeša karte'' i još više uigra ekipu za nastavak takmičenja i dvomeč sa Spartakom iz Trnave.

Ovo je utakmica u kojoj je apsolutno svejedno ko će se naći u startnih 11 protiv Suduve. Ne samo zbog ubedljive pobede iz prvog meča, nego i zbog činjenice da su crveno-beli u Litvaniju poveli 20 fudbalera skoro podjednakih kvaliteta.

Ta Zvezdina ideja da imaju ''dva tima'' prošle sezone se pokazala kao pun pogodak, a sama činjenica da su crveno-beli doveli više nego što su prodali jasno govori o moći srpskog šampiona. Ne računajući poziciju napadača, na kojoj bi još trebalo da se radi, Zvezda je na ostalima jaka kao ''crna zemlja''.

Trening Zvezde u Litvaniji Foto: crvenazvezdafk

Potpuno je svejedno hoće li u sredu veče na teren istrčati odbrana u liniji Stojković - Savić, Degenek - Rodić ili Stojković - Degenek - Babić - Gobeljić ili čak Gobeljić - Savić - Babić - Rodić. Bilo koju od opcija da izabere, Milojević može da im veruje.

Takođe, neće biti velike razlike na terenu ko god od trija Jovičić - Jovančić - Krstičić u sredu bude igrao. Sva trojica će ''odraditi'' posao koji se od njih bude zahtevao. Kao i Meleg, Ebesilio i Ben iza špiceva. Ili Ben, Radonjić, Srnić, Jevtović i Milić po krilima. Milojević Milića može da stavi čak i umesto Stoiljkovića (i Joveljića), a ne bi bilo iznenađenje da nekadašnji fudbaler Spartaka bude prvi špic protiv Suduve.

Milojević je na poslednjem treningu pred utakmicu imao neke svoje taktičke zamisli u igri na dva gola. Međutim, te njegove zamisli bilo je teško dokučiti sa strane što se tiče predviđanja prve postave. Jovančić i Jovičić su, na primer, tokom treninga igrali u zadnjoj liniji, Babić je bio levi bek,a  Stoiljković i Joveljić su igrali zajedno u napadu...

Detalj sa treninga Zvezde Foto: crvenazvezdafk

Gledajući trening, stekao se utisak da bi priliku od 1. minuta mogao da dobije Slavoljub Srnić koji se oporavio od povrede, a da se Nemanja Radonjić preseli na klupu. Podsetimo, strelac dva gola u Beogradu je trening završio 15 minuta ranije zbog povrede. Možda ne bi trebalo ni rizikovati s Radonjićem, kada već ima ko da ga zameni.

Milojević po običaju nije želeo da otkriva sastav dan pred utakmicu, a u njegovom tonu videla se i doza ozbiljnosti. Bez obzira na visok rezultat iz prvog meča.

Naša filozofija je takva da smo odigrali utakmicu u Beogradu i da je to samo jedno poluvreme. Pristup će nam biti kao da je rezultat 0:0. Svi koji su došli ovde su spremni i videćemo u kom ćemo sastavu izaći. Zaboravili smo meč u Beogradu, on ne postoji za nas, samo razmišljamo o novoj utakmici - jasan je bio Milojević.

Ponavljamo, nije jasno samo to ko će na teren. Iznenađenje neće biti ni izlazak najjače postave (ako je uopšte ima), kao ni kombinovanog sastava.

Telegraf prognozira da bi to moglo da izgleda ovako: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Jovančić, Jovičić, Ebesilio, Srnić, Ben, Milić.

VIDEO! POGLEDAJTE I KAKO JE IZGLEDAO POSLEDNJI TRENING ZVEZDE PRED SUDUVU:

(Izveštač Telegrafa iz Litvanije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    1. avgust 2018 | 08:44

    Ono kad odes u litvaniju..i ne strepis od sampiona.......kao neki od treceg iz te lige .!!!! Dobar osecaj.

  • Mad4red

    1. avgust 2018 | 09:26

    Mislim da ovakvi textovi i razmisljanje uopste ne donosi dobro...moramo da smo svjesni da ovo nije domaca liga i ovdje nema slucajnih ovdje su sampioni svojih zemalja kakve god su a izbacili su vec jednu ekipu u ovom takmicenju. To sto je rezultat 3:0 to treba da koristimo u nasu korist a ne sa ovakvim prilazom i razmisljanjem u njihovu. Zvezda ce biti pametna i nece previse kombinovati za ovakve meceve jer imamo pametnog trenera.

  • G.S.

    1. avgust 2018 | 10:00

    Nema mesanja karata i poigravanja ni sa jednom ekipom,hocemo jos jednu pobedu od 3-0! Jagodina navija za Zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA