≫ 

Zvezda je sve bliža Ligi šampiona: Radonjić i Ben oduvali Suduvu i zakazali duel sa Trnavom! (VIDEO)

Crveno-beli su u trećem kolu kvalifikacija i sada im fale još dva koraka do najelitnijeg takmičenja - naredni je šampion Slovačke

  • 90

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su i u revanšu u Litvaniji savladali Suduvu (2:0), golovima El Fardu Bena u 8, i Nemanje Radonjića u 38. minutu.

Zvezda je pokazala apsolutnu dominaciju u duelu protiv šampiona Litvanije, jer je i na Marakani ubedljivo pobedila sa 3:0.

Crveno-beli će u narednom kolu igrati protiv šampiona Slovačke - Spartaka iz Trnave (čiji detaljan skauting možete da pročitate ovde od čoveka koji ih poznaje u dušu). Zvezda će prvi meč protiv Trnave igrati na Marakani 7. ili 7. avgusta, dok je revanš nedelju dana kasnije u Slovačkoj.

Vladan Milojević može da bude zadovoljan posle nove pobede svoje ekipe; Foto: Telegraf

Bilo je jasno i pre početka meča da je Zvezda ogroman favorit i Suduva mora da veruje u neko čudo da anulira rezultat iz Beograda. Već posle osam minuta El Fardu Ben im je ugasio nadu sjajnim golom levom nogom posle dobrog šuta sa oko 25 metara.

Odbrambeni igrači Suduve su mu ostavili mnogo prostora, a on je raspalio po lopti i iznenadio golmana protivničke ekipe, jer je pred njim lopta poskočila.

Nastavila je Zvezda da preti i posle gola. Radonjić je u 23. minutu opasno zapretio šutem sa distance i lopta je prošla tik pored stative. Bila je to najava njegovog novog gola, pošto je u 38. minutu iskoristio "krađu" Nenada Krstičiča, koji je s leđa oteo loptu igraču Suduve, zatim pokrenuo kontru i "spojio" Radonjića s golom, što on nije propustio i preciznim šutem plasirao je loptu iza leđa golmana Karduma.

Do kraja poluvremena je Radonjić još jednom zapretio, ali je Suduva uspela da se odbrani.

U drugom delu igre gledali smo izuzetno dosadan meč. Suduva se faktički predala, dok je Zvezda "odradila" utakmicu tako da se što manje istroši i da upiše novu pobedu bez primljenog gola, što će dodatno da znači ekipi na poboljšanom samopouzdanju.

Najzanimljivije što se desilo u drugom poluvremenu bile su izmene. Za Zvezdu su na teren ušli Stojiljković, Gobeljić i Ebisilio, umesto Milića, Rodića i Srnića.

Na samom kraju meča u sudijskoj nadoknadi je Suduva imala veliku šansu, ali su propustili da postignu gol i crveno-beli su vezali i šesti meč bez primljenog gola od starta sezone.

Zvezda naredni meč igra u Superligi, gde već u subotu gostuje Voždovcu, a odmah zatim čeka Spartak iz Trnave u 3. kolu kvalifikacija.

VIDEO: Branko Jovičić posle plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ugy95

    1. avgust 2018 | 20:31

    Al ce Radonja da nam ode za lepe pare,predvidjam mu sjajnu buducnost,decko igra najmoderniji fudbal u Srbiji

  • Delija

    1. avgust 2018 | 21:34

    Ovo se zove igra sa pola gasa. Jako mi se svidja kontrola igre, imaju ukupno 5:0, takticki dobro spuste tempo igre, umire protivnika, i u stilu nakvecih klubova privedu utakmicu kraju. Nema povreda, zutih kartona, odmorni su za sledecu utakmicu. Ovak tim je takticki mnogo ozbiljniji od proslogodisnje ekipe, samo im hvali jedan ozbiljan napadac, da budu konkurentni u ligi sampiona.

  • Suzana

    1. avgust 2018 | 20:37

    Nemanja je dokazao da rad i talenat vode do ostvarenja snova.Preponosna sam na svog ucenika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA