≫ 

Zvezda se već u avionu bacila na skauting Trnave: Pogodite ko je prvi od igrača došao da vidi Slovake na delu! (VIDEO)

Zanimljiva scena zabeležena je u avionu Zvezde

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde održali su dvočas Suduvi u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, posle čega je brzo počela "operacija Trnava".

Zvezda je sa ukupnih 5:0 savladala Litvance, a skauti kluba su već u avionu počeli da analiziraju utakmice Voždovca i Spartak Trnave, koja će biti takmac u Evropi.

Stručnjak koji zna Spartak Trnavu u dušu otkrio sve vrline i mane: Pred vama je najdetaljniji skener Zvezdinog rivala (VIDEO)

Crveno-beli će u subotu od 19.00 gostovati Voždovcu, a onda u utorak od 20.30 sledi okršaj sa Spartakom iz Trnave u Ljutice Bogdana.

Već je poznato da je Zvezda favorit u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave. Kvota da će sledećeg utorka na Marakani doći kec je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Crvena zvezda - Spartak Trnava

Kako su se spremali članovi Zvezdine ekspredicije za ove duele, možete pogledati na poslednjem minutu snimka.

"Secirao" se svaki detalj meča Trnave sa Legijom, a posebno je bio zainteresovan bio Nemanja Radonjić, koji će probati da pokaže nove driblerske sposobnosti disciplinovanim Slovacima...

VIDEO - Miloš Degenek posle pobede Zvezde u Litvaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    2. avgust 2018 | 21:36

    Ne pamtim kad je Zvezda delovala profesionalnije sto se tice skautinga,trenera,i svega ostalog sto cini ozbiljnu evropsku ekipu! Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA