≫ 

Promene na klupi reprezentacije Srbije: Krstajić dobija mentora!

Dvojica kandidata za iskusnog pomoćnika selektora Srbije su Milorad Kosanović i Rešad Kunovac

  • 28

Selektor Srbije i u periodu koji sledi biće Mladen Krstajić, sa tom razlikom da će uz njega sedeti iskusniji trener koji će imati ulogu mentora. 

>>> Samo da Dinamo izbegne Zvezdu: Mamić ne želi Ex-Ju derbi, a razlog nisu navijači!

Kako prenosi Informer, uloga ovog "pojačanja na klupi" jeste da nadomesti problem Krstajićevog iskustva, a kandidati za ovu funkciju su Milorad Kosanović i Rešad Kunovac.

VIDEO: Krstajić emotivno: I ja sam bio fudbaler, moja je krivica ali pokradeni smo

Krstajićevi trenutni pomoćnici Milan Rastavac (44), Milan Obradović (40) i Ljubiša Ranković (44) su takođe dosta mladi, pa se očekuje da stručnjak koji ima duži staž pomogne "mlađoj ekipi"na klupi.

Videćemo naredne nedelje, možda tu bude još neko, a ne samo ta dva kandidata. U suštini, stručni štab već postoji i neće tu biti epohalnih promena, ali će biti pojačani još jednim članom. Bilo ko to da bude, od njega će se očekivati da iskustvom doprinese radu. Svi koji su upućeni u rad znaju koliko je Krstajić zaslužan za plasman na Mundijal. Apsolutno sam uveren da je sposoban da iznense kvalifikacije za EP. Od povtratka sa Svetskog prvenstva pričao sam da on mora da ostane selektor - rekao je potpredsednik FSS-a Nenad Bjeković.

Sa druge strane, ove informacije potvrdio je i Milorad Kosanović.

- Polako, još je to daleko, moram najpre da obavim razgovore, da vidim šta će da mi kažu, kakva su im očekivanja, pa tek onda možemo da se dogovaramo. Zasad ne znam ništa detaljnije - istakao je Kosanović.

Iskustvo u vidu starijeg kolege na klupi, bi moglo i te kako da bude od koristi Mladenu Krstajiću; Foto: MN Press

VIDEO Krstajić tražio pomoć lekara tokom meča sa Čileom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    3. avgust 2018 | 11:04

    hahahahahah....E ovo nigde na svetu nema da selektor reprezentacije dobije mentora . Glupost i bezobrazluk ljudi iz saveza nema granicu kao ni Krstajic obraz .

  • Мика

    3. avgust 2018 | 11:04

    Па ови се са нама спрдају...челници ФС изгледа живе у паралелном универзуму, невероватно али истинито. Крстајић заслужан за пласман на Мундијал???? Говорите глупости, дакле ово има само у Србији да тренер има два ментора...

  • Cure

    3. avgust 2018 | 11:59

    Pa ovo je vise smejurija.. Pa sto ste ga postavljali ako nema iskustva A smenili ste iskusnog I trenera Koji je odveo ekipu na Mundijal ma srsmota to samo kod nas ima I nigde vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA