≫ 

Mirkoviću, čeka te pakleno težak posao! Partizanu nula sa Lučanima, crno-beli dali samo gol za 270 minuta u Srbiji! (VIDEO)

Crno-beli su bili prilično letargični!

Fudbaleri Partizana u nastavak sezone krenuli su sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem, čiji je sastav imao novu premijeru protiv Mladosti iz Lučana sa 0:0!

Posle odlaska Miroslava Đukića, Zoran Mirković je izneo ideje i planove, pa je utakmica sa Lučancima prilika da se vidi na delu.

Navijači su se nadali drčnosti i odlučnosti, beskompromisnosti kakva ga je krasila kao igrača, ali Mladost svakako nije delovala kao lak zalogaj pred duel.

Tim im je sačuvan u odnosu na prošlu sezonu, nije bilo velikih promena, pa je kvalitet toga viđen u prva dva kola, Mladost ima pobedu nad Radnikom sa 1:0 i remi sa Vojvodinom od 1:1.

Jasno je MIrkoviću da ima težak zadatak Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan je krenuo u ovaj meč u sastavu Kljajić, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Valijente, Marković,  Smiljanić, Pantić, Janković, Suma, Đerlek, Gomeš, ali male izmene nisu dale mnogo rezultata protiv borbenih Lučanaca.

Delovalo je da će Partizan biti prilično ofanzivan sa postavom u kojoj je pet igrača zaduženo za kreaciju ili završnicu, uz talentovanog Đerleka, zapravo je samo povratnik Smiljanić ostavio dobar utisak na navijače.

Ovaj put nije Mirković vodio ekipu već Žarko Lazetić, razlog za odloženi debi je bila papirologija. Jasno je vrlo brzo bilo Mirkoviću da ga čekaju pune ruke posla...

Nema prolaza za Jankovića Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan - Mladost 0:0

Partizan: Kljajić, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Valijente, Marković,  Smiljanić, Pantić, Janković (od 79. Ilić), Suma (od 61. Ivanović), Đerlek (od 66. Ožegović), Gomeš.

Mladost: Rosić, Andrić, Milošević, Šatara, Pešić, Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević, Odita, L. Jovanović (od 66. Dimić).

TOK MEČA

Krenuo je Partizan u opštu ofanzivu, ali bez jasnog plana, protiv rivala koji čak nije morao ni da se grčevito bori za bod!

Potpuno su staloženo delovali igrači Mladosti, samouvereno i sigurno da neće primiti gol, dok je vreme bilo neprijatelj crno-belih.

Vratio se Lola i brzo se postavio kapitenski Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Talentovani Đerlek je ovaj put bio neprimetan, nije se proslavio ni Janković, uz Sumu koji je očigledno rešio da ostavi Grobare u večitom nadanju da će proraditi.

Ovaj put je imao nekoliko improvizatorskih driblinga i šuteva, dok je sporna situacija zabeležena kada je Tumbasević nagazio Gomeša.

Sudija je samo odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi kad se to dogodilo u šesnaestercu Mladosti, ali ni to nije probudilo inat ekipe.

Vazdušni dueli su bili česti Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

U nastavku čak ni Ivanović ni Ožegović nisu bili pravi aduti za razbijanje bunkera.

Ivanović je besciljno pokušavao da dribla, Ožegović nije ni imao ozbiljniju priliku da pripreti, dok Mladost skoro da nije ni pokušavala da napravi ozbiljniju kontru.

Jankoviću je Mladost bila krupan zalogaj Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Verovali su u remi i uspeli su da ga održe, iako im je još jednom kroz prste progledao sudija, kada je Odita udario laktom Miletića.

Ipak, ovakve situacije ne mogu biti veliko opravdanje crno-belima, tim nema "glavu i rep", nema lidera, pa je očajnička i poslednja šansa bio vremešni Saša Ilić kao džoker.

Ni on nije uspeo da vrati ekipu u trijumfalni kolosek, a navijači su jedva dočekali kraj da isprate ekipu uz povike "uprava napolje".

VIDEO - Bata Mirković preuzeo klupu Partizana: Tim je zapao u apatiju ali sve može da se reši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    5. avgust 2018 | 21:06

    Jedini izlaz iz ove situacije je bojkot navijaca sve dok svi iz uprave ne daju ostavke ne ici na stadion i puniti im dzepove. Da imaju trunku morala i da im je stalo do Partizana oni bi to davno ucinili i sami podneli ostavke. Njima je u interesu licna materijalna situacija a klub je u zadnjem planu.

  • Voli Partizan

    5. avgust 2018 | 20:54

    Svaki igrac Partizana ima potez viska. A do poteza viska nijedan ne valja.

  • Goran

    5. avgust 2018 | 21:08

    Djukic izgleda nije kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA