Kafu stigao u Zvezdu i otkrio ciljeve za ovu sezonu!

Crveno-beli se dobro pojačali

  • 15

Brazilski fudbaler Džonatan Kafu stigao je u Crvenu zvezdu!

U tim Vladana Milojevića stigao je Brazilac Kafu, krilni napadač koji je našoj javnosti poznat i zbog toga što je 2016. godine nastupao za Ludogorec u utakmicama protiv Crvene zvezde.

Publika na Marakani je i tada mogla da se uveri o kakvom se fudbaleru radi, a Kafu je nakon Ludogoreca godinu dana igrao za Bordo. Upravo iz Francuske, Kafu je u Crvenu zvezdu stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

— Osećam zaista veliku čast i veoma sam srećan što mogu da budem i što sam već deo jednog velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Želim da osvajam trofeje, cilj mi je da ih bude što više, da imamo što više pobeda i uspeha. Fudbaler ne može biti veliki ako ne osvaja titule sa ekipom, to je ono zbog čega i igramo i volimo fudbal — rekao je Kafu nakon potpisivanja ugovora.

Kafu je rođen 1991. godine, a osim za Ludogorec i Bordo, tokom karijere je nastupao i za brazilski Deportivo, Boavistu, Pirasikabu, Ponte Pretu i Sao Paulo.

VIDEO - Golman Trnave skenirao meč sa Zvezdom i najavio žestok revanš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    10. avgust 2018 | 15:39

    Bravo majstore napravio si najpametniji potez u zivotu jer nigde na svetu nema kao ovde da mesecno zaradjujes 50.000 € a igras i treniras kao na rekreaciji,ovde se na utakmicama lagano trckara nema sprintanja napred nazad i nekog veceg napora tako da sladje pare a sa tako malo truda i znoja nigde nema osim ovde,ako neverujes pitaj Sumu iz Partizana

  • Realista

    10. avgust 2018 | 14:50

    Dobar igrač nema šta, nego, Zvezda ima više nego dovoljno krilnih napadača, gdje je pravi Špic, to treba, neko da odvlači protivničku odbranu, sa zna glavom, i da zna zadržati loptu.

  • Njan

    10. avgust 2018 | 20:46

    Bravo za upravu,dobili smo ono sto nam je falilo.Decko ce biti ogromno pojacanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA