≫ 

Reci mi u lice, a ne preko medija: Murinjo napao Pogbu u svlačionici, Francuz mu jednom rečenicom ''zapušio usta''

Barselona iz prikrajka čeka rasplet situacije

  • 3

Rat Žozea Murinja i Pola Pogbe se nastavlja! Barem tako javlja britanski tabloid ''San'' koji trvdi da su menažer i fudbaler Mančester junajteda imali i te kako ''zanimljiv'' razgovor u svlačionici!

Murinjo je navodno, odhah posle meča sa Lesterom, prišao Pogbi i krenuo:

- Ako želiš da napustiš Junajted, onda moraš da dođeš kod mene i pitaš me da te pustim. I , ukoliko imaš nekih problema, reci mi u lice. nemoj da govoriš u medijima - prenosi ''San'' navodne Murinjove reči.

>>> Junajted želi Monćija za direktora: Da li je na to uticala ona njegova rečenica vezana za transfere u Premijer ligi?

Pogba, koji je inačle bio strelac prvog gola protiv Lestera (2:1), nije ostao dužan. Zapušio je usta Portugalcu samo jednom rečenicom:

- Ukoliko želiš da pričaš sa mnom, pozovi mog agenta - jasan je bio Francuz.

Pogba izlazi sa terena u pratnji Murinjovih pomoćnika Foto: Guliver/Jan Kruger/Getty Images

Sve ovo pomno prati Barselona koja je najzaintersovanija da Pogbu dovede ovog leta. Njegov agent Mino Rajola, o čijoj smo moći nedavno pisali, obezbedio je svom klijentu 20 miliona po sezoni i ugovor na pet godina.

Pogba i Murinjo nisu u dobrim odnosima još od finiša prošle sezone, a Portugalac mu čak nije čestitao ni osvajanje titule prvaka sveta.

Vredi pomenuti i to da je L'ekip u sredu na naslovnoj strani ''izbacio'' informaciju da će Zinedin Zidan preuzeti Junajted i da Pogba treba da se strpi ovu sezonu.

VIDEO: Murinjo isprozivao de Bura

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. avgust 2018 | 18:19

    Интересантно је да гробари толико времена говоре све у лице управи, Ђуки су правили транспарент у фазону немамо ти шта замерити, а ови им нису рекли да се обрате њиховим агентима.😄😂😂😂

  • E

    16. avgust 2018 | 18:31

    E,moj ŽOZE:)

  • fcb

    17. avgust 2018 | 22:40

    najgori trener najgori fubbal igra njegova ekipa anti fudbal je on

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA