≫ 

Izraelca žena odvojila od Zvezde: Novi napad na Boaćija počinje!

Potraga za napadačem na stadionu Rajko Miitić još uvek traje

  • 28

Izraelski napadač Tomar Hamed koji je trebalo da pojača napad Crvene zvezde, odbio je ponudu crveno-belih jer njegova supruga nije želela da živi u Srbiji. 

Kako prenosi Žurnal, Hamed će karijeru, najverovatnije, nastaviti u Čempionšipu, pa se čelnici kluba iz Ljutice Bogdana ponovo okreću Kini gde će po drugi put pokušati da pozajme Boaćija.

Kontakti dve strane, kako se navodi, već su uspostavljeni, a iz beogradskog kluba moraće dobro da se potrude kako bi vratili nekadašnjeg napadača iz Đijangsu Suninga.

Ono što svakako ide Zvezdi na ruku jeste činjenica da Boaći želi da se vrati u klub u kojem je imao blistave momente i u kojem je često uspevao da zatrese mrežu protivnika.

VIDEO: Ričmond Boaći otkriva ko ga je naučio bezobraznim srpskim rečima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA[K]I

    17. avgust 2018 | 10:44

    Nema nista od toga. Trener kineskog kluba je sveo broj stranaca na 4 koliko je dozvoljeno u Kini i Boaci ostaje. Standardan je tamo bez obzira na slabe partije. Nego neka se Zvezda okrene Makedi. Slicna prica kao Boaci, nekada velika nada Junajteda, nije uspeo, zavrsio u Seriji B, klub mu ispao iz lige i sad je slobodan, a ne trazi veliku platu. Inace ako se secate Boaci je takodje dosao iz ekipe koja je ispala iz Serije B i takodje u izuzetno slaboj formi. Dakle treba pokusati opet ubosti sa takvim pojacanjem. Svi ostali su skupi, a ne garantuju kvalitet!

  • Glavonja

    17. avgust 2018 | 10:29

    Molio sam boga za ovakav epilog, Radonjic levo,Kafu desno,I Boaci u napadu. Svi brzi,za ligu sampiona bi bili pakleni u kontri.Samo nam fali jedan ozbiljan igrac u centralnoj odbrani,Degenek moze da igra ligu Evrope,ali bi ispadao mnogo sa ekipama I lige Sampiona.

  • Anonimus

    17. avgust 2018 | 09:59

    Baoci trebas nam........zvezdo potrodite se na svaki nacin da ga dovedete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA