≫ 

Salcburg doveo top golgetera: Hteo ga Junajted, dao je 4 gola na meču, sin je čoveka kom je Roj Kin uništio karijeru (VIDEO)

Međutim, neće igrati protiv Zvezde s obzirom na to da će se novom klubu priključiti tek u januaru

  • 1

Dva dana pred meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu, Salcburg je doveo novog napadača!

I to top golgetera, momka koji je na 30 mečeva za Modle postigao 11 golova! U pitanju je Erling Haland koji ima samo 18 godina.

Međutim, on neće igrati protiv crveno-belih, jer će na Red Bul Arenu stići tek u januaru 2019. godine. Potpisao je ugovor na pet godina i zalog je za budućnost.

Haland je na početku svoje karijere dao 14 golova na 18 mečeva za drugi tim Brinea, a na jednom meču u dresu Moldea, početkom jula ove godine, postigao je čak četiri gola.

Zato i ne čudi što je Mančester junajted toliko navaljivao da ga dovede na Old Traford. Pokušavali su preko svog skauta Ole Gunara Solskjera, ali nisu uspeli.

Možda i zbog toga što je Haland veliki navijač Lidsa, a sin je bivšeg igrača Mančester Sitija Alf - Inge Halanda. Defanzivca kom je Roj Kin uništio karijeru onim pogibljenim startom.

- Veoma dugo sam čekao. Je*eno sam ga jako udario. Mislim da je i lopta bila tu negde… Dobio je šta je zaslužio i neka mu više nikada ne padne na pamet da iznad mene stoji i podrugljivo priča kako simuliram povredu - rekao je Kin tada podsećajući na jedan duel njih dvoijice još dok je Haland igrao za Lids.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladja

    19. avgust 2018 | 18:28

    Koliko je golova i na koliko utakmica postigao naš Joveljić pa koji mu je rejtig u svom klubu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA