≫ 

Strašna nepravda za Predraga Rajkovića (VIDEO)

Faul jeste postojao, ali penal nije bio...

  • 11

Iako je kod trećeg gola za Sarpsborg možda pogrešio što je istrčao sa gola, Predrag Rajković doživeo je nepravdu na početku drugog poluvremena prvog meča plej-ofa Lige Evrope.

Srpski golman je gostovao sa svojim Makabijem u Norveškoj i poražen je rezultatom 3:1, a čak dva gola je primio iz penala.

>>> Na otvaranju Bundeslige - poslastica. Duel možda i dve najbolje ekipe u ligi Bajerna i Hofenhajma. Kvota na keca uz četiri i više golova (1&4+) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Hofenhajm.

Prvi je bio, u to nema sumnje, ali ovaj drugi koji je Rajković napravio nije postojao. Zašto? Zato što je prekršaj bio izvan 16 metara, što se jasno vidi na video snimku.

Trenutak kada Rajković ruši protivnika Printskrin: Youtube
Napadač norveškog tima je znao kako da padne Printskrin: Youtube

Uzalud je Rajković pokazivao mesto faula, sudija je bio neumoljiv i - pogrešio!

>>> Posle više decenija igra se novosadski derbi u elitnom fudbalskom rangu u Srbiji. Proleter je bolje startovao, ali je Vojvodina favorit s kvotom 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter NS - Vojvodina.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA