≫ 

LeVARdovski sa penala sprečio Bajernovo mučenje na otvaranju Bundeslige: Morao je dva puta da puca sa "bele tačke"

Video tehnologija omogućila je najboljem strelcu Bavaraca da pogodi mrežu i otvori šampionu Bundeslige put ka pobedi na otvaranju sezone

  • 2

Bajern je pobedom otvorio novo prvenstvo u Bundesligi, pošto je na svom terenu slavio protiv Hofenhajma sa 3:1 u uvodnoj utakmici nemačkog prvenstva.

Iako rezultat kaže da je aktuelni šampion došao do sigurne pobede, situacija je bila potpuno drugačija. Bajern je poveo u 23. minutu posle kornera koji dobro izveo Kimih, a u mrežu glavom sproveo Tomas Miler.

Ipak, Hofenhajm je izjednačio u 57. minutu preko Adama Salaija, da bi Bajern svim silama do kraja jurio pobedu.

U 82. minutu dobili su idealnu priliku, pošto je Riberi oboren u kaznenom prostoru i Levandovski je dobio šansu sa "bele tačke". Međutim, promašio je, ali je na odbijenu loptu natrčao Roben, koji je sproveo loptu u mrežu. Međutim, tada je aktiviran VAR, koji je ustanovio da su i Roben, ali i još nekoliko igrača Hofenhajma ranije ušli u kazneni prostor, pa je Levandovskom omogućeno da ponovo šutira.

Iz drugog pokušaja je bio precizan, i posle toga je sve bilo lakše za Bavarce. Zatim je Roben u 90. minutu postavio konačan rezultat posle dobre akcije iz auta njega, Kimiha i asistenta Tomasa Milera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rema

    25. avgust 2018 | 11:31

    Ja koliko znam levandovski je omasio penal tj golman je odbranio pa je Roben dao gool.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA