≫ 

Roman Abramovič prodaje Čelsi, mediji navode dva razloga zašto Rus napušta Plavce!

Poznati biznismen je već krenuo u realizaciju posla

  • 7

Roman Abramovič prodaje Čelsi za dve miljarde funti!

Ovo je naslov koji je u nedelju ujutru osvanuo u većni britanskih medija, a svi se pozivaju na ''Sandej Tajms'' koji je izašao u javnost sa nekoliko informacija.

>>> Da li će Jokanović i Mitrović doći do prve pobede u Premijer ligi? Danas im u goste stiže Barnli, a kvota na keca je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fulam - Barnli.

Prva je da je Abramovič već kontaktirao ''New York bank Raine Group'' da mu pomognu oko prodaje, a vredi pomenuti da su upravo oni učestvovali u prodaji Mančester Sitija šeicima.

Jedno od prvih pojavljivanja Abramoviča na Stamford Bridžu 2003. godine Foto: Profimedia/UPPA News

Zatim su se bavili razlozima prodaje i navode da je Abramoviču dosta svega zbog ''diplomatskog rata'' koji vode Rusija i Britanija. Podsetimo, on nedavno nije dobio ni produženje vize za boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Takođe, Roman više navodno nije u stanju da se trka sa bogatim klubovima kao što su Siti i PSŽ.

>>> Sarijev Čelsi igra sve bolje, a kvota na njegovu pobedu na gostovanju Njukaslu je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Čelsi.

Podsetimo, on je Čelsi kupio 2003. godine za 140 miliona funti, a za to vreme Plavci su osvojili pet titula PL, pet FA kupova, tri Liga kupa, Ligu Evrope i Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    26. avgust 2018 | 11:47

    Полако Арапи купују све по Енглеској, тако да ће купити и Челзи без икаквих проблема. Енглеска ароганција и нетрпељивост према словенским народима је огромна, дражи су им арапи, пакистанци и индијци.

  • Vlada

    26. avgust 2018 | 10:58

    Evo ja cu da kupim..na odlozeno placanje ako moze?😀😀😀

  • Marko

    26. avgust 2018 | 12:30

    Dakle ode Celzi za koju godinu u Cempionsip

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA