Murinjo na pragu otkaza: Meč sa Barnlijem je "biti ili ne biti" za Portugalca!

Trofejni trener ima još samo jednu šansu

  • 1

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo, zbog loših rezultata od početka sezone, je pod velikim pritiskom i biće smenjen ukoliko doživi poraz na gostovanju Barnliju sledećeg vikenda u Premijer ligi.

>>> Besni Murinjo napustio konferenciju posle svađe sa novinarima: Imam 3 Premijer lige, jednu više od ostalih 19 menadžera zajedno!

Kako prenosi Dejli Mejl, klub sa Old Traforda je zabeležio jedan od najgorih početaka prvenstva, a poraz od Totenhema (3:0) na svom terenu, samo je dodatno pojačao pritisak na Portugalca, pa je nedeljni meč sa Barnlijem za njega "biti ili ne biti" .

Ukoliko bi došlo do razlaza prvi izbor za naslednika bio bio Zinedin Zidan, koji je ovog leta napustio Real Madrid posle trećeg trofeja Lige šampiona u nizu.

Ne ide sve kao po loju... Foto: Tanjug/Ap

Da podsetimo, Murinjo ima ugovor do 2020. godine sa Junajtedom, pa bi sigurno dobio veliko obeštećenje u slučaju preranog raskida saradnje, koja će se, po svemu sudeći, i dogoditi ako fudbaleri Mančester junajteda u nedelju od 17 sati izgube od Barnilija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA