≫ 

Najveća trauma Salcburga! Austrijski mediji otpisali Zvezdu pred meč, a dan posle... (FOTO)

Posle šokantnog ispadanja, austrijski mediji su imali prilično traumatičan zadatak da opišu Salcburgovu eliminaciju. Razlog je jednostavan, dan ranije, duel su najavili skoro kao rutinski i ležerni okršaj u kom Zvezda nema šta da traži.

  • 7

Crvena zvezda je eliminisala Salcburg u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, čime je ostavila u neverici austrijske medije.

U štampanim izdanjima dominantna je neverica zbog prokockane prednosti od 2:0, pa je Salzburger Nachricten uz fotografiju uplakanih igrača izvestio kako je klub poklonio dobijen meč, dok je Salzburg Krone sa vrha naslovne poručio "da su Srbi ukrotili bika".

Mediji su jednoglasni i ponavljaju se u rečenici da je ovo velika trauma za klub koji je čak 11. put ostao bez Lige šampiona kad joj je bio na pragu.

"U 72 sekunde stala sva trauma borbe za LŠ", aludiralo se u jednom tekstu na razmak između golova crveno-belih za istorijski uspeh.

Đoković će na Sandgrena, Krunićeva na Flipkens, ali poslastica dana je duel Džona Iznera i Dušana Lajovića. Znamo kako servira Amerikanac, pa je granica za broj gemova na 40,5. Kvota na pobedu Lajovića iznosi 3,80. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Iznera i Lajovića

Partizan bez Marka Jankovića, a mora da postigne gol. Bešiktaš je veliki favorit sa kvotom 1,45 na keca, ali tu ulogu tek mora da opravda na terenu. Sve kvote MOZZART kladionice za utakmicu Bešiktaš – Partizan pogledajte u linku ispod.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

VIDEO - Goreo je Beograd: Navijači Zvezde slavili do sitnih sati na ulicama prestonice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    30. avgust 2018 | 11:20

    Kad je mogao gavrilo princip...mogla je i zvezda !!! Cestitke

  • Skorpion

    30. avgust 2018 | 11:47

    Ne mogu da verujem, zar se oni nisu informisali sa kime igraju. Klub koji nikada nista nije osvojio u Evropi podcenjuje evropskog i svetskog sampiona. Ali zato su sada tamo gde im je i mesto.

  • Kursumlija

    30. avgust 2018 | 11:13

    A jos sa publikommmm Uefa nam ukinula drugu tekmu bez publike.Nanana ooooooo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA