≫ 

Protest navijača Voše urodio plodom: Delije napuštaju stadion Karađorđe poslednji!

Najveća podrška crveno-belih zbog protesta navijača Vojvodine moraće da čekaju da bi mogli da napuste tribine

  • 15

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraju u nedelju u 19 sati na stadionu Karađorđu u Novom Sadu prvenstveni meč 7. kola Superlige Srbije.

A, po svemu sudeći, dogovor koji su imali predstavnici policije i uprave domaćina, gostujući navijači crveno-belih, koji se nalaze na južnoj strani, biće zadržani sve dok se ceo Karađorđe ne isprazni.

>>> PSŽ doveo nova pojačanja pred Ligu Šampiona! (FOTO)

Kako prenosi portal o21.rs, pre ovog slučaja navijači Vojvodine su rekli da će bojkovati  derbi 7. kola Superlige zbog toga što uvek kada su domaćini Zvezdi ili Partizanu moraju da čekaju kako bi gosti prvi izašli sa tribine.  O tome su bili obavešteni i policija i sam klub, pa njihov protest je urodio plodom.

Da podsetimo, posle plasmana Zvezde u Ligu šampiona najavljeno je veliko prisustvo navijača na gostovanju u Novom Sadu.

Biće pun stadion u nedelju Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa savic

    31. avgust 2018 | 16:27

    Vojvodina je stari srpski, gradjanski i gospodski klub, koji nema nikakve veze sa 1945. i oznom i udbom, koja je osnovala ovu crvenu zvezdu sa pet kraka... moze neko da trosi grdne drzavne milione i ostvaruje neke rezultate, ali nikad ne moze da ima ono sto ima vosa, a to je - gospodstvo, pravi srednjoevropski duh i sarm i iskreni patriotizam. sve ostalo je obicni populizam...

  • НСЦЗ

    31. avgust 2018 | 15:46

    Нови Сад је наш!

  • Coa

    31. avgust 2018 | 17:11

    Dokle će ovi Brozovi jugoslovenski projekti i njihovi navijači, samoprozvani ''veliki Srbi'' da se bahate po celoj Srbiji i da rade šta im je volja? Hvala Bogu da im je neko stao na put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA