Bivši igrač Partizana ponovo u srpskom fudbalu: Još jedan transfer poslednjeg dana prelaznog roka!

Marko Jovanović novi je fudbaler "Zmajeva"

  • 5

Usijalo se sve u srpskom fudbalu poslednjeg dana prelaznog roka kada su u pitanju pojačanja, pošto je i Voždovac doveo pojačanje. U pitanju je bivši fudbaler Partizana, Marko Jovanović, koji stiže na "krov" kao slobodan igrač.

Nakon informacije da je Ričmond Boaći potpisao za Zvezdu, dobijamo dokaz da su i drugi srpski klubovi aktivni u pronalaženju novih igrača u smiraj zatvaranja "fudbalske pijace".

Marko Jovanović je do sada nosio dres grčke Larise, sa kojom je imao ugovor, ali ga je raskinuo, jer Grci nisu isplaćivali plate, pa u Voždovac dolazi bez obeštećenja.

On je svojevremeno već igrao u Voždovcu, i to nakon što je prekinuo karijeru na godinu i po dana, kada mu je ustanovljen sarkoidni virus.

Posle najtežeg perioda u karijeri, kada je mislio da će umreti, prvi klub koji mu je dao novu šansu da se vrati fudbalu bio je Voždovac, a sada će ponovo obući dres "Zmajeva".

Nakon epizode u Voždovcu vratio se u svoj matični Partizan, u kome je proveo najveći deo karijere i čiju je celu omladinsku školu prošao, a krunu karijere doživeo igrajući u Ligi šampiona 2010. godine.

Drugi mandat u Partizanu pamti po lepom jer je bio junak finala Kupa, gde je upravo on bio heroj uz gol u finalu protiv Javora 2016 godine, ali i po lošem, jer su crno-beli odlučili da prekinu saradnju posle samo šest meseci.

VIDEO: Fudbaler Partizana: Kada sam udarao loptu glavom padao mi je mrak na oči

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    31. avgust 2018 | 19:58

    Овај њихов је толико добар,да га ни његови неће. А једног доброг немају, да се закуну

  • SERGIJE

    31. avgust 2018 | 21:18

    Uh dobro je ja mislio da ga Ivek dovodi u Partizan na oplemenjivanje pa dalju prodaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA