≫ 

Ne mire se sa gubitkom nagrade: Sestra Kristijana Ronalda isprozivala Luku Modrića!

Portugalčevo okruženje ne prestaje sa napadima na Modrića

  • 13

Sudeći po reakcijama najbližih, Kristijano Ronaldo sigurno nije dobro podneo izbor Luke Modrića za najboljeg igrača Evrope.

Ako izgubi i treću od uvodne četiri utakmice posao Žozea Murinja biće ugrožen. Mančester junajted ne sme da rizikuje – dvojka vredi kvote 1,65. Pogledajte sve MOZZART kvote za sudar Barnlija i Mančester junajteda.

- Svako donosi svoj zaključak - napisala je Ronaldova sestra Katija Aveiro na Instagramu, uz brojke nekadašnjih saigrača u Realu.

Foto: instagram.com

Tu je jasno ispisano da je Ronaldo na 12 mečeva imao 15 golova i tri asistencije, tri izbora za igrača meča, dok je Modrić na 11 mečeva imao gol i asistenciju, a nijednom nije proglašen za igrača meča.

Ronalda nije bilo u Monte Karlu, nije bilo ni čestitke Modriću, koji je posle priznanja za najboljeg igrača Mundijala dobio i kontinentalnu nagradu.

- Ovo je jednostavno smešno. Ronaldo je prošle sezone nosio Real i dao 15 golova u Ligi šampiona, ovaj izbor je smešan -  poručio je Ronaldov menadžer Žorž Mendeš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    2. septembar 2018 | 11:32

    Pa realno je Ronaldo bolji za 3 klase,a ovaj kockasti mu nije dorastao!

  • Messi

    2. septembar 2018 | 11:29

    Realno Cera je zaslužio nagradu,ipak je dao 15 golova. Modrić će svakako dobiti Zlatnu loptu..

  • Franz

    2. septembar 2018 | 15:20

    Ok Modric ili Ronaldo, nebitno ... po meni je nefer da se uporno za sve te nagrade godinama biraju napadači i da se odbrambeni igrači totalno zapostavljaju. Fudbal je igra sa 11+ igrača. Evo naprimer jedan Ramos. Ne volim ga , zna da bude prljav podmukao ili sl ali eto on je po meni trenutno možda i najkorisniji igrač današnjice . Moj glas bi išao njemu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA