≫ 

Ne možeš u Evropu bez krštenog igrača: Nikad jača poruka navijača Partizana članovima Uprave! (FOTO)

Najverniji navijači crno-belih došli su u Humsku i pokazali šta misle o potezima aktuelne uprave

  • 26
Foto: MN Press

Navijači Partizana nezadovoljni su neuspehom ekipe koja nije uspela da se plasira u Ligu Evrope.

Zato su i dočekali prvi sledeći meč u šampionatu Srbije da pokažu svoje nezadovoljstvo i to transparentom.

>>> 50 godina se ništa neće promeniti u našem fudbalu: Stojković otvorio dušu o Mundijalu, Krstajiću, Zvezdi i Partizanu! (VIDEO)

- Kako posluješ tako ti se vraća, ne možeš u Evropu bez krštenog igrača.

- Hoćemo promene, a ne bombe lažne, nastavite li ovako, biće tribine prazne - napisali su Grobari u transparentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZIVKO PARNI VALJAK

    3. septembar 2018 | 10:53

    DA. DA NEMOZES U EVROPU BEZ KRSTENOG IGRACA ALI I BEZ UJEDINJENI NAVIJACA JEL TAKO VI VODZE GROBARA SAD JE MOMENATDA DOKAZETE DA NISTE PROFITERI IDA VAM JE PARTIZAN NA PRVOM MESTU TO VI MOZETE AJDE DA VIDIMO

  • sa

    3. septembar 2018 | 08:59

    Dobra poruka i dobro sto dolazi sa juga posle duze vreme. Pa i redno je bilo da se sagleda pravi krivac za ovaj danasnji Partizan a to je UPRAVA i niko drugi. U zadnjih 10nu god igrali smo 2put ligu sampiona 5-6puta le, prodali su Markovica zivkovica Mitrovica Savica MIlenkovica i jos koliko igraca i kad se to sabere zaragjeno je preko 150mil i da se te pare pravilno iskoriste da se od Partizana napravi jedna konstanta evropski tim koji ce svake godine igrati Evropu. I evo sta smo danas? za takvo nesto treba ljudi s umecu i koji vole ovaj klub. Dokle ce ovaj klub da unistavaju oropali politicari i tz fudbalske zvezde , Dajte ovo sto ste zapoceli da izguramo do kraj sto pre . NAJURIMO UPRAVU.

  • Igor Obrenovac

    3. septembar 2018 | 10:31

    Partizanu je potreban kompletan remont, to je ocigledno. Svuda skripi, pouzdan stoperski par nemamo vec dve godine, stalno neko kombinovanje raznoraznih kiksera. Bekovi ocajni, ovaj Miletic iz Javora tri godine nema zamenu. Desno Enace promasaj pa sad i tu neka rotiranja. Pazi sad, zadnji vezni Scekic i Lola, katastrofa. U vezi Kosovic i Pantic, bez zavrsnog pasa, bez tehnike da zadrze posed, osim kad igramo sa timovima iz zacelja JSL. Na poziciji poluspica uigran tandem iz Spartak Zdrepceve Krvi, tuga.... A spiceva imamo komada jedan, ovaj sebicni Rikardo, dva nam ne treba pa smo poslali Ozegovica na pozajmicu. Da se razumemo, igraci nisu krivi sto ne znaju bolje, ali krivi su oni koji selektiraju tim. Umesto da oni odu, sutra ce Bata biti na stubu srama, bas kao Djukic pre mesec-dva, a ograniceni umovi vikace Bato odlazi, i tako teramo jednu po jednu legendu iz naseg kluba, dok prova pise latinska saopstenja, Pantic ispira mozgove preko svoje televizije, a krivci se baskare u svojim foteljama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA